Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flaminglamborghini (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Kinek mi tetszik! De melyik verzió a divatosabb?Mára a fanszőrzet nem kívánatos, a pornóiparban legalább fazonra borotváltan, de leginkább csupaszon szerepelnek az előadók. A szőr már csak a legelvadultabb fétispornóban lehet jelen.Természetesen a pornóipar nem képezi le a…..
flaminglamborghini (törölt) 2010.02.04 22:55:11
@_poxy_: gyűlnek itt a perverzek
flaminglamborghini (törölt) 2010.02.04 23:21:59
@_poxy_: nem hiszem, hogy valaha menő lehetett a szőrös. az csak egyszerűen volt.:-) gondolom rómában meg egyiptomban a nők a kor képeségeinek megfelelően gyantáztattak vagy borotválkoztak. Kizártnak tartom, hogy Caesar vagy Antonius egy szőrös csumpis perverz Kleopátrába szerettek volna bele. ha jól emlékszem Antonius feljegyzései között szereplet, hogy Cleo teljesen szőrtelen bababőrü.
A hátunk mögött hagyott (?) szocialista rendszert egyebek között azért szoktuk szidni, mert működési elve a kontraszelekció volt. Vagyis nem az volt a rendszerben sikeres, aki jobb, okosabb, tehetségesebb, elszántabb és ötletesebb volt, hanem épp ellenkezőleg: minél szürkébb,…..
flaminglamborghini (törölt) 2010.02.04 20:30:03