Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nitty

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, keddi információkkal, a harmadik itt olvasható, és végül a negyedik, Tömeges feljelentések a rendőrségen... címmel ide kattintva érhető el.) Friss hírek a…..
nitty 2010.01.13 11:58:41
Mar kulfoldre is elert ennek az ugynek a hire.
Kulfoldi szekhelyu magyar turisztikai kepviseleten Magyarorszagra utazo felhaborodott turista szemelyesen is panaszt tett, hogy milyen jogon vonnak le tole havonta penzt. A problema az hogy a Szloveniabol erkezok ahogy aternek a hataron rogton nem tudnak magyar autopalya matricat venni, eddig egy nagyon kenyelmes es europai szintu megoldasnak tunt az autoplya matrica internetes megvasarlasa a kulfoldi turistak szamara. Viszont ok az eldugott aprobetus magyar nyelvu tajekoztatast nem tudjak elolvasni. Jogos volt a kulfoldi turista panasza, mivel egy europai orszagban azert hogy valaki tudjon fizetni egy fizetos autopalyaert nem kell ujabb dijat fizetnie.
En szemely szerint is talalkoztam ezzel a problemaval amikor feliratkoztam es valasztanom kellet a kulonbozo tariffaju csomagok kozott, fel is hivtam akkor a ceget felhaborodotan es a valasz egyszeruen ennyi volt:nem kell igenybe venni a szolgaltatasukat. Viszont akkor egyaltalan nem volt biztositva a lehetoseg arra, hogy valaki az orszagba valo belepesekor vagy meg azelott megvegye az autopalyamatricat ha Szloveniabol jott.
Meg egy ezzel kapcsolatot eszrevetel 2010.01.06-en reggel 6 orakor indultunk el az autopalyan Szlovenia iroanyaba, kb. 180 km utan lattuk az elso hokotro autot, az autopalyan az utviszonyok eletveszelyesek voltak, max. 50 km-es sebeseggel lehetett csak menni, tobbszoro telefonos erdeklodesemre az volt a valasz: nekunk azt jelentik hogy folyamatosan takaritjak, atertunk 5 oras ut utan Szloveniaba es meg a leallo sav is patyolat tiszta homentes volt. Vajon a fizetos autopalyan milyen szolgaltatast nyujtanak a penzunkert?
A PPO-val kapcsolatban nem tudom hogy a magyar adatvedelmi torvenyek lehetove teszik, hogy a hitelkartya adatokat valaki ilyen formaban rogzitse?