Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ati2

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szereti ezt a szinglizést, a független tökös csaj szerepét… csakhogy nem igaz a szerep, amit játszik, délibáb. És erre később fog rájönni, amikor már nem leszek mellette” – nehéz az elvált nők és férfiak helyzete, hiszen egy új élet hajnalán állnak,…..
ati2 2011.10.26 08:14:46
@B.M: Hogy ne legyél egyedül támogatlak :) A szerepek valójában kezdenek felcserélődni, csak éppen így nem működőképesek.
„Ha más mesélné, csak félig hinném el, vagy úgy sem. Sajnos akkor nem tudtam gondolkodni, és nagyon elvertem a pasast„ – igazi mintaférj mai posztolónk, aki apró meglepetésekkel kényezteti asszonyát. Egy szép nap újabb meglepetést készítene elő, de ő lepődik…..
De aztán valami megmagyarázta a túlzott kényességet, a tisztaságmániát és az érzelgősséget.Kedves Szakítós! Úgy érzem, eljött az én történetem ideje… Még 2007 nyarán, 22 évesen elutaztam Tunéziába, egy ifjúsági táborba. Itt két hétig más nemzetek fiataljaival…..
ati2 2011.10.12 15:26:32
@Father Justice: A megbabonázáshoz mi kell? Sok bab, vagy sok feleség? :D
ati2 2011.10.12 17:17:07
@nademiért: Az arcon köpésért tökön rúgás jár szerintem, reflexből :D
Tényleg szánalmas az ilyen majom.
„A blogról megtudtam, hogy közepesen vagyok jó az ágyban, nehezen megyek el, közben olyan arcot vágok, mintha fájna valami és sokat beszélek” – egy 2 hónapos kapcsolattól nem sokat vár el az ember, intenzív megalázást pláne. A csaj odaköltözik az új pasihoz,…..
Az előző barátnője, aki a világ másik felén él, és elvileg már szakítottak. Legalábbis ezt mondta, mikor legutóbb rákérdeztem.Az (ex?)barátnő visszavág Kis szoba, kora reggeli napfény, szétdobált ruhák, egyértelműen előző esti oltári szex után széttúrt ágy.…..
ati2 2011.09.20 15:24:16
@bayta: Jöhet a másik történet is, jó a stílusod :D
Nem baj, ha nem lesz hihető...
„Elvett 20 ezer forintot, azóta sem tudom, mire. Nem szólt róla. Én vettem észre. Amikor jeleztem neki, azt mondta, hogy kellett, de vissza fogja adni” – amikor padlón vagy és egy olyan partnert sodor melléd az élet, aki csak még jobban leránt, vagy ellököd magadtól,…..
„Amikor elment, a tévé előtt ültem és próbáltam figyelni az adásra, de mindig elkalandoztam. Ha most véget ér az, ami köztünk volt, akkor nem tudok ellene mit tenni” – az első megcsalást még el kéne nézni és meg kéne bocsátani, vagy azonnal kirúgni a vétkest?…..
ismerkedjen nyugodtan másokkal, mert én semmit nem tudok neki ígérni így a távolból, nem akarom visszafogni és találkozni sem tudok vele elég sokáig. Most jutottam el oda, hogy írok róla és itt, Nektek, hátha másnak is tanulságos lehet az én hülyeségem. Szóval az én…..
ati2 2011.09.09 08:39:00
@nademiért: Ez sajnos mindkét oldalon megvan, átterjedt a fogyasztói társadalmi szemlélet a kapcsolatokra is. Az emberek többsége nem veszi észre, hogy az élet mindig ugyanazt a leckét adja, amíg meg nem tanulod. Egy kapcsolatnak idővel egyre jobbnak kellene lennie, ha jól csinálják mindketten. Ezt sokan el se tudják képzelni.
Amúgy örültem, hogy végre valaki hozzá mert szólni a posztjához.
„Erre én visszaírtam egy hosszú levelet, ami nagyjából arról szólt, hogy ha nem talál magának alkalmas lyukat ebben a nagy városban, ahova bedughatja, van egy húsdarálóm” – egy lányt totálisan lealáz a pasija, X számú lánnyal egyszerre, és még van orcája újra…..
ati2 2011.09.08 08:06:20
@Ape: A nők néha saját magukat sem értik, de ez így van jól. Attól olyan szórakoztatóak :D
„Írok neki, hogy milyen jó volt és mikor lesz a következő. Nem válaszol. 1 nap múlva ír, hogy bocs, nem velem van a baja” – hiába látszik bíztatónak minden, még az utolsó pillanatban is megtréfálhat a karmabizottság. A srác találkozik egy lánnyal, akivel már…..
Sok olyat mondanak az emberek amit később megbánnak, de amikor teljes lelki nyugalomban közlik veled hogy vége, és hogy megcsaltak az előzővel, na azt nem kívánom senkinek. A kezdetek-kezdetén, kb. 10 hónappal elelőttAzt rögtön az elején le kell szögezni nem vagyok tökéletes,…..
ati2 2011.09.05 15:47:13
@Buci-Bigyo: Sajnos ez kizárt, mert akkor az 5 éves lányom nem láthatnám sűrűn, jövőre meg nekem kell suliba vinni minden nap az anyja munkaideje miatt. Amúgy BP-n melóztam 7 évet, ott a nagy számok alapján mindig lehet találni normálisat is. Itt meg türelmesnek kell lenni és jön :)
ati2 2011.09.05 20:10:48
@mangalor: Abban igazad van, hogy normális ember nem viszi haza a munkáját. De úgy látom ti is szarul kommunikáltok egymással. Nem az a megoldás, hogy kikapod a laptopot a kezéből, ezen csak mosolyogni tudok. A férfiak siker orientáltak, ha nem kapják meg otthon, még inkább a munkájukba menekülnek.

Nem adunk nőnek tanácsot, mert csak felbassza az agyát tőle, de ezt próbáld ki, mert garantáltan működik:
Szólj a férjednek, hogy üljön le veled és hallgasson végig. Mond meg neki, hogy "Egy szót sem kell szólnia, elég, ha meghallgat" Beszélj nyugodt hangnemben amiről akarsz, lehetőleg jó hosszan. A végén köszönd meg, hogy meghallgatott. Utána csodálkozhatsz, mert legközelebb még jobban fog figyelni.
ati2 2011.09.07 01:02:06
@Virgo1975: A mindegyik nőn működik, az nem az ismerkedésre vonatkozik!!! Abban kicsit túloztam, hogy mindnél mert csak a többségnél. Ha egy nő nem akar kapcsolatot, vagy beszélni, akkor csinálhatsz bármit. 50 millió embernél beváltak a javasolt módszerek, és rengeteg zsákutcába jutott házasság javult meg tőle, ami ráadásul egyre jobban működik. De biztos Ők a hülyék, te meg a zseni :D

És nem szidtam a nőket, mind csodálatos. Csak épp a 3X-es korosztálynak össze vannak zavarodva az érzelmei. Amelyiknek nem, azzal törődnek...
„A drága párom magának megengedi, hogy nőkkel beszélgessen, de ha én beszélek pasikkal, akkor k*rvára kérdőre vagyok vonva, hogy ki ez, mit akar, honnan ismerem?” – mai levélírónk párja addig feszítette a húrt, hogy kapcsolatuk immár erőteljesen robog a finisbe.…..
Akkor msnen szakított velem. A legmegalázóbb az egészben, amit a mai napig nem tudok elfelejteni, hogy nem én szakítottam vele.   Sziasztok! Kissé vicces, de sokkal inkább szánalmas történetemet szeretném leírni bohó ifjúkoromból (az eset körülbelül egy éve történt).…..
ati2 2011.09.01 10:08:29
„Nekem támadt, hogy már nem kíván, bezártam őt ebbe az életbe, amit nem is akart, nem bír már rám sem nézni, és igen, viszonya van. Leroskadtam, ő meg elviharzott” – egyszer is elég belemenni egy egyéjszakásba, ahhoz hogy minden boruljon. Ha a mókamester pasi…..
ati2 2011.08.30 11:46:47
@Ibrahim a tevehajcsár:
Elvileg így van ez a libidó kérdés tudományosan:
- A férfiakban 18 évek koruk körül legnagyobb a tesztoszteron termelésük.
- A nőknek meg 36-38 éves korukban következik be a tesztoszteron többlet (gyakorlatilag innentől kezdik élvezni igazán a sex-et).

Az egész egy jó nagy kibaszás, hogy nincs szinkronban...
A posztoló meg még nem ért ebbe a fázisba :D
„Egyre hevesebben csókolóztunk és egyszer már majdnem tovább is mentünk… talán kétszer is… de nem hagyta magát. Kibontakozott és … hát, témát váltottunk” – amikor minden feltétel ideális, minden jelzőlámpa zöld, még akkor is érhetnek…..
ati2 2011.08.29 14:35:04
@Opelos burgenlandi: LOL, egy csaj sose tartja a száját! Csöndben max addig marad, amíg van valami a szájában :D
ati2 2011.08.29 15:03:15
@Opelos burgenlandi: Simán veheted annak, de megértelek te sem vagy pedo :D
@gernika: Én csak egy hamburgert adtam volna neki, attól is csöndbe marad, amíg eszik. Nem kell egyből rosszra gondolni :)
„Amikor meglátta a pasiját, páros lábon ugrálva ment hozzá, majd a nyakába vetette magát és… bőgött. Szörnyű volt látnom, ahogy hatévessé változott egy 28 éves nő arca” – mindenki máshogy kapcsolatfüggő, ám mai Levélírónk, állítása szerint, csak…..
„Pár hete a neten felszedett egy lányt. Még nem történt semmi, eddig kétszer találkoztak, de szerintem ez is gáz, mert miért találkozott vele kétszer? Sakkoztak, kártyáztak, bélyeget cseréltek?” - levélírónk irigyli barátnője harmonikusnak látszó kapcsolatát, pedig…..
ati2 2011.08.19 09:49:04
@Kytia: Na szép több barátjuk van, többen kettyintik egyszerre :D
De jó, hogy még csak 5 éves a lányom, pár nyugis évem még lesz :)
ati2 2011.08.19 10:09:04
@Alil: És te hány félrelépésről nem tudsz?
Amúgy gratulálok, hogy nincs lelkiismereted!
„Kikérte magának, hogy ne irányítsam, én pedig egy darabig győzködtem, hogy ha együtt vagyunk, akkor együtt hozunk meg döntéseket és nem arra hajtunk, hogy a másikat kínos helyzetbe hozzuk” – pár sör indítja el a lavinát, majd a lány elköltözik, mert elege van…..
ati2 2011.08.18 08:59:33
@tuli _: Normál esetben nem is járna dicséret, de a lebaszástól csak még többet iszik. Meg nem tudjuk mióta alkoholista a srác, és mi az oka.
A férfiak meg siker orientáltak általában, a dicséret és hogy meg vannak velük elégedve, az mindig be szokott jönni :)
ati2 2011.08.18 10:07:22
@tuli _: Azért elolvasnám a srác verzióját is. Addig nem derül ki tényleg alkesz-e. Ha meg az, akkor egy csoportterápia kellene neki, nem az állandó lebaszás.
Na én ezt a történetet nem nagyon szerettem volna elhinni, hiszen azért hülyének mégse nézzen. Sziasztok! az én történetemben nem velem szakítottak, inkább én szakítottam. A lényeg az, hogy egy nagyon se veled se nélküled kapcsolatot tudtam talán lezárni, két év után.…..
ati2 2011.08.17 13:49:24
@Gunther: Áhh én az oviban szoktam hasonló agyament meséket hallani, csak szerencsére azok még nem tudnak írni :)
„Kértem tőle egy utolsó találkozót, oda, ahol először találkoztunk. Ő sokkal érettebb volt, mint én, mert rögtön megkérdezte, hogy biztosan ezt akarom-e?” - Mennyire lehet tartós egy 35 éves férfi és egy 21 éves lány kapcsolata egy olyan világban, ahol a gyors,…..
„Ahogy megérkeztem, bekapcsoltam a laptopot és már olvastam a levelét. Az eufóriából nagyon gyorsan lett mély szomorúság” - mai posztolónk szakít a pasijával, aki hiába küld már neki csokit meg virágcsokrot, úgyis a hátsó ülésen végzi mind. Új jelölt kerül a…..
ati2 2011.08.15 21:01:31
@JOKKA21: A domina se rossz, de nem tudom mi bajod van azzal, ha ki kell nyalni a feneküket? A dominának is ki kell :)
Olvasd el inkább a könyveket amiket ajánlottam, és utána röhögj egy jót azon mit csesztél el idáig. Utána meg gyakorold a leírtakat, nem bánod meg.
ati2 2011.08.16 08:53:48
@JOKKA21: A libriben biztos, meg a trivum kiadó oldalán is postával.
www.libri.hu/talalati_lista/?text=mars+%E9s+v%E9nusz&x=0&y=0
„Az utolsó randin egy egész estét átveszekedtünk, hajnali kettőre értem haza, vörös fejjel. Egész este az exeimről faggatott, arról, hogy kivel, hányszor” – Mai szerzőnk egy lány, aki hosszú szenvedés után kiadta pasija útját. A fiatalember túl sokat…..
ati2 2011.08.11 19:34:04
@Rebelde:
A szerelem nem más, mint a hormonok játéka a fajfentartás érdekében, és maximum 3 évig tart. Igazság szerint nincs szükség rá egy jó kapcsolathoz, persze jó ha van az elején.
Az emberek többsége 2-3 év után döbben rá, hogy nem azt kapta, amit várt. Ami mindenkinek kell és amitől működik hosszú távon is egy kapcsolat az a szeretet. A szeretetet tudatosan is ki lehet alakítani.
Mivel a nőknek és a férfiaknak teljesen mást jelent a szeretet, és mindenki azt nyújtja alapból, ami számára jól esne, ezért szépen elbeszélnek egymás mellett :( Utána jön, hogy milyen szemét a másik soha se szeretett, pedig az igazság, csak annyi, hogy szarul kommunikáltak.
„Nem hiszem, hogy velem lenne a baj, nem egy barátnőm volt már és még senki sem mondta, hogy zombi lennék. Megilletődött, jó… de ennyire?” - Amikor a lánnyal külsőre semmi baj nincs, csak a személyes találkozón változik kukává, elég kiábrándító tud lenni.…..
ati2 2011.08.10 18:10:49
@Ape: Mindegy, hogy kezded, csak jó poszt legyen belőle :D
ati2 2011.08.10 19:35:00
@is:
Hehe én 5 különböző típusú 35-40-es nőt láttam társkeresőn:
1. mély depressziós
2. pszichopata
3. lenyúlós
4. nem engem keres :D
5. a kivétel, ami erősíti a szabályt, csak épp már foglalt...
ati2 2011.08.10 20:16:05
@Muha: Vagy akinek nincs ideje nappal, de tényleg hulladék telep :(

Csak az a baj, hogy a 35-40-es női korosztály épp otthon ül és játszik a gyerekével, esetleg örül hogy mellette még fingani is tud a seggén és nem hal éhen. Legalábbis vidéken ez van :(
Múlt heti posztolónk eddig rekord kommentet és rengeteg kattintást tudhat magáénak. A szerző tegnap elküldte nekünk a további fejleményeket, amiben leírja, hogyan döntött, és mennyire képes megemészteni jegyese múltját. És még egy örömhír: jelentkeztünk Goldenblogra, tessék…..
ati2 2011.08.09 21:36:15
@Virgo1975: Az ilyen emberekkel nem lehet beszélni, az egyik női ismerősöm szépen behúzott egy jó nagyot 2 éve a saját apjának, aki hasonló módon viselkedett gyerekkorában.
Azóta állítás szerint "nyugodt", persze rendesen teli van gyerekkori és az ebből következő felnőttként szerzett lelki sérülésekkel 35 éves létére :(
ati2 2011.08.09 21:55:06
@gernika: A mars és vénusz sorozat szerintem a legtanulságosabb könyvek közé tartozik. Csak, ha mindenki elolvasta volna megszűnne ez a blog :D
Röviden egy bestseller sorozat 50 millió eladott példánnyal.

John Gray-ről annyit érdemes tudni, hogy 10 évig volt szerzetes, utána 2 évig csak kurvázott reggel-délben-este, volt hajléktalan, és már közel 30 éve sikeres és boldog családban él több gyerekkel. Napi szinten egyéni ügyfelekkel foglalkozik és szemináriumokat tart, mint házassági tanácsadó/pszichológus.
www.marsvenus.com/john-gray-bio
ati2 2011.08.09 22:24:00
@JOKKA21: Ilyen népbutítást feleslegesen nézel. Ahogy kivettem neked sem az ismerkedéssel van bajod, hanem, hogy lelépnek a csajok idővel. Te csak abban különbözöl azoktól, akik egy házasság után szívják be a tudatlanságukat, hogy Ők keményen meg is fizetnek érte.
Inkább a "Mars és Vénusz párkeresőben" könyvet lenne a legjobb először elolvasnod a sorozatból, nekem legalábbis ez jött be a legjobban. Sok sikert!

@Virgo1975: Jobban is teszed, hogy nem állsz szóba ilyen emberrel. Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyerekkorotok volt :(
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..