Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maurice74

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gondolom sokat tapasztalt olvasóim jól ismerik a chaptca-ákat, hétköznapi nevén kacsákat, ők azok az általában értelmetlen és/vagy komplikált szavak, melyek segítségével bizonyíthatod, hogy Robot-E Vagy-e vagy sem! Általában nem kedveljük őket. Unalmas és többnyire…..
Főoldalról kattintók itt tekinthetik meg!    Jó? Mondjuk.. Ez sem rossz.. Vagy ez? Aham.. Szóval most ülök és várom a lóvét. Egyrészről imádom az ötletet, jobban belegondolva nem annyira. Az e-bola play hálózatáról van szó. Az alapötlet, hogy…..
450 ló, csatakos nadrág, fejhangú vihogás. Bár tudnám, hogy a rettegés vagy a vételár ilyen eszeveszett vicces. Vélemények az azonos című írásunkról...
maurice74 2010.07.20 06:57:18
@eXDub: Igen, arra én is emlékszem, nagyon röhögtem rajta. Meg ahogy aztán átalakították :)

www.demonbonnie.hu
Labrador a Csodakutya Büszkeség 2010.05.04 14:13:00
Kicsit irigylem a Gazdimat! Olyan sokszor lehet büszke.Miért is érdemes jól neveltté tenni egy kutyát? Hát ennek sok oka van. Én most egy ritkábban emlegetett okot említek. Gyakran előfordul séta közben, hogy a szembe jövő kutyusok Gazdijai elismerőleg méltatnak engem. Ennek…..
maurice74 2010.07.19 17:06:15
@p_emoke: Szia!

A kutya soha nem tanul meg semmilyen emberi nyelvet, csak utasításokat. Sokkal fontosabb lesz neki a testbeszéded, az meg minden nyelven ugyan az. És nyugodtan meg lehet tanítani több nyelven is a kutyát a vezényszavakra.

itt többet is olvashatsz:

www.demonbonnie.hu
HősNőkblogokFolyik Rólad is a víz, fáj a fejed ? Éjszaka még nyitott ablaknál sem tudsz aludni? Ha igazak Rád az előbbiek, akkor Te is szenved a hőségtől. Fogadd meg alábbi tanácsaimat, hogy elviselhetőbb legyen számodra is a hőség! Ha szeretnél minden héten praktikákat…..
maurice74 2010.07.19 17:03:34
@monikam: Pont most készült el az új oldalam, nézd meg azt is :)

www.demonbonnie.hu

De, nagyon melegem van, este már lesznek fent hvégiképek, ahogyan gumimatracozom
Prézli westie Shrek mozi 2010.07.14 22:47:00
Azon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy részt vehettünk a Shrek utolsó részének gála vetítésén az IMAX 3D moziban. Nagyon szeretjük a premier előtti vetítéseket, ráadásul ilyenkor mindig van program is a film előtt. Volt arcfestés, eszem-iszom álló fogadás, fényképezés,…..
maurice74 2010.07.19 17:01:02
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...