Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Néger.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bencsik János (akit legtöbben alighanem Tatabánya rendszerváltás óta regnáló, erősen Tarlós-karrierű, sikeres polgármestereként ismerünk) mint klíma- és energiaügyi államtitkár adott  interjút tegnap. A téma a 2011 január 15-én, vagyis kevesebb mint egy hónap múlva…..
Nagyon sok lehetőség közül választhatunk elméletileg. Ezeket mindenki ismeri a különféle weboldalakról. Amit nem igazán ismer, hogy melyiket érdemes megépíteni, melyik a legolcsóbb és melyek azok, amiket házilag is meg lehetne csinálni kis pénzből.Természetesen a kis pénz nem…..
Néger. 2010.09.02 18:40:13
  No persze, ne túlozzunk: csak arról van szó, hogy Pokorni Zoltán ma reggeli kijelentése szerint nem Sólyom Lászlót jelöli majd a Fidesz köztársasági elnöknek. A jelenlegi államfő ötéves ciklusa megérdemel majd egy hosszabb elemzést, de mindent a maga idejében. Néhány…..
Néger. 2010.04.27 13:23:32
@jan: Teljesen egyetértek Veled!
Családommal nemrég éltünk túl egy lakásfelújítással egybekötött költözést. A festékes dobozok és csomagolóanyagok alkotta szemétrengeteg késztetett arra, hogy átgondoljuk, mennyi hulladéktermeléssel jár a civilizált élet. . A fehérre meszelt vályogházak építése…..
Eric Stoddard pontosan tudja, mire van szüksége az autósoknak, hiszen a neves dizájner tíz éve dolgozik olyan márkáknak, mint a Daimler Chrysler és a Hyundai. A tervező kerékpárokkal is foglalkozik, legújabb modellje pedig az autóból a kerékpárra váltást szeretné…..
Az amerikai reklámpiac legértékesebb perceinek számító amerikai futball-bajnokság döntője (Super Bowl) során a cégek a legfaszább, legfigyelemfelkeltőbb reklámokkal próbálnak előrukkolni, amin nincs mit csodálkozni, hiszen csak az USA-ban úgy 70-72 milliós nézettségre…..
Tegnap este rendezték a Super Bowl-t, az amerikaifutball-bajnokság nagydöntőjét aminek csak egy része a sport, legalább olyan fontos a körítés, a felvezetés, a félidei műsor és a szünetekben sugárzott reklámok is - így lehet 100 millió nézőt leültetni a tévé elé három és…..
Békésen ,,szörvöztem” az interneten mikor egy nagyot durrant a töltő és elment az áram. Az áram visszajött de a laptoptöltőm tönkrement. Elmentem a Vision Computer szervízbe a Pozsonyi út 41-be. 15.000 forintot fizettem a töltőért a számlán viszon csak 12.000 forint…..
Kertkurkász Az én kertem 2009.11.06 01:55:00
Hol is kezdhetném? Mert bár konkrét kertünk története csupán 2008. szeptember 2-án kezdődött, mikor is beköltöztünk az első kertes házunkba, tudatos kerttervezésünk ezt azonban jócskán megelőzte. Talán 3 éve, kislányunk, Pami születésétől kezdve.Először még csak naiv…..
Frissen kaptuk a hírt a főváros útjairól, hogy a BKV sztrájk miatt összeomlott közlekedés egyetlen szereplői, a biciklik nem adták fel munkájuk teljesítését! Már a hajnali órákban láthatóak voltak a zavartalanul haladó kerékpárosok, ami azért is meglepő, mert a paripák…..
A japán kerékpárpiac forgalmának 20 százalékát tavaly már az elektromotoros gépek tették ki. A hibridekkel már régen próbálkoznak a cégek, de csak lassan sikerül elfogadtatni a közönséggel, nálunk például még teljesen szűz a terep. Az elekrtomos bringák vonzerejét…..