Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c.o.o.l.e.r.

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis Blog!   Újfent rákényszerültem - a tervezettnél jóval hamarabb -, hogy írjak Önöknek.Az elmúlt nap folyamán ultrahangos vizsgálatra voltam hivatalos - kismamaként ez nem is annyira meglepő. Azonban annál inkább az, ami ott történt.  Egy héttel ezelőtt…..
c.o.o.l.e.r. 2011.09.10 12:16:39
Én júliusban szültem az István kórházban. Nem volt sem fogadott orvosom, sem szülésznőm, sem dúlám. Rendszeresen jártam vizsgálatokra, nem fizettem érte tízezreket, mégis minden rendben volt, a kiskönyvem ki volt töltve, a terhesség problémamentes volt, az orvos ugyan nem repesett,hogy nem fizettem, de ez a dolga, ha rendelési időben mentem be.Végig hüvelyi szülésre készültem, (homeo bogyók, málnalevél tea..stb..)de a babám nem fordult be, harántfekvéses maradt végig. Amikor megindult a szülés (5 perces fájások) péntek este 7 óra volt. Én tényleg egy csomaggal álltam a szülésznő előtt, hogy szülni jöttem. és nincs orvosom, nincs szülésznőm.. Egy kissé elhúzott szájjal megvizsgált, közölte, hogy zárt a méhszáj, menjek haza, hétfő reggel a főorvos úr megvizsgál.(nekem nem kell a főorvos, elég egy szimpla doki, mondtam magamban, és már láttam előre, hogy hogy dörzsöli a tenyerét mikor megvizsgálhat)..hazamentem. Hajnal 3 kor elfolyt a magzatvíz, vissza kellett menni, császáros lettem, fél óra alatt összejött a stáb, összesen 9 embert ugrasztottak legszebb álmukból, mert szülni fogok.Mindenki mosolyogva, kedvesen örült a pici lányomnak, pedig senki nem kapott érte pénzt. A doki( egy fiatal szakorvos) másnap benézett hozzám, megkérdezte hogy vagyok. Szerintem lehet százezrek nélkül szülni, én nem érzem magam rossz anyának, ha ne adj Isten beteg a gyerek, a százezertől nem lesz egészséges, a doki meg ha elront valamit, azért vállalni kell a felelősséget.Ja és még egy, nagyon szépen vágtak és varrtak, nem panaszkodom. Sok boldogságot a kismamának, és majd sok örömet a babázáshoz.
Kedves Despota!  Történetem, illetve feleségem története egy klasszikus terror leírása, belőlünk mégis mosolyt fakasztott. Az olvasókra bízom, hogy ez a mosoly a részükről is a vidámság mosolya lesz-e, avagy inkább az irónia, vagy esetleg a kárörvendés mosolya.  Maga…..