Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meehi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer volt, hol nem volt… kezdhetnénk a történetet, mint egy mesét.A helyzet, azonban az, hogy ez az iskola nem a mesében létezett, hanem Budapesten, a tizenharmadik kerületi Pannónia utcában.A ház, a XX. század hetvenes évei építészetének megfelelően, csúnyácska panel,…..
meehi 2010.03.23 13:19:55
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, keddi információkkal, a harmadik itt olvasható, és végül a negyedik, Tömeges feljelentések a rendőrségen... címmel ide kattintva érhető el.) Friss hírek a…..
meehi 2010.01.13 08:27:44
Tegnap megfogalmazódott bennem egy levél, amit ma el is küldtem a ppo-nak, megosztom veletek is:

Kedves PPO Ügyfélszolgálat!

Először is engedjék meg, hogy mély tisztelettel meghajoljak az Önök munkája előtt. Tisztában vagyok vele, hogy Önök képezik a Vár védvonalát és a sok panasszal szemben Önöknek kell a legjobb tudásuk szerint (nagy önmérséklettel) az ügyfelekkel kommunikálni. Óriási tiszteletben tartom a munkájukat, azonbam remélem tisztában vannak vele, hogy amennyiben egy horda megrohamozza a Várat, a szarkupac hamar összeomlik és a bűz elsősorban a várvédők orrát fogja bántani, míg a királyok vígan lakomáznak a trón oltalmában. Egyszóval csak reménykedek abban, hogy Önök is kapnak jutalékot a 2490 forintos adományomból, máskülönben a kemény, stresszel járó munkájuk nem más, mint "szarszag a szélben".
Ha Ön a PPO ügyfélszolgálatán dolgozik kérem válasszon az alábbi menüpontok közül:
a) Azonnal új munka után nézek
b) Végre megveszem a 32"+ LCD TV-t, amit már régen kinéztem magamnak. (Ugyanis sok x 2490 Ft = rengeteg pénz = nagy jutalék, ha tévednék, kérem jelezze a felettesének, hogy Ön is igényt tart a jutalékra, a 326-os formanyomtatványt kell kitölteni.)
Nagyszerű, remélem mindenki a b) pontot választotta és azt is, hogy a készülék a garanciális idő lejárta után tönkremegy és a pillanatnyi öröm szerte foszlik, csakúgy mint a "szarszag a szélben".

u.i.: ezt a levelet senki se vegye személyes sértésnek.