Regisztráció Blogot indítok
Adatok
limonadejoe

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adrian Grenier 16 évesen még rockzenész szeretett volna lenni, ezért kezdett gitározni, majd dobolni, de a színjátszás csak jobban, érdekelte, és beiratkozott a LaGuardia Arts nevű művészeti suliba (ez az az akadémia, ami a Fame című filmben és sorozatban is szerepelt). 1997 és…..
PuttyLabs Erőss Zsolt új lába 2010.01.12 15:22:00
Sokat gondolkodtunk azon, hogyan segíthetnénk Erőss Zsoltnak, az egyik legjobb magyar hegymászónak, aki balesetet szenvedett, és amputálni kellett az egyik lábát. Tbg végül megtervezte és kivitelezte Zsolt új lábát, amivel Zsolt talán még az eddiginél is magasabb hegyeket mászhat…..
limonadejoe 2010.01.13 00:33:48
@Kovács Géza: te egyenest a kocsmábó' jöttél, vagy esetleg ott is van wifi és a kannásbor meg a feles mellett vagy online ?
de tényleg hogy mekkora fos ez a post !!!!!
limonadejoe 2010.01.13 00:45:13
@Kovács Géza: van vmi érdemi hozzászólásod is, vagy csak tovább rontod a levegőt ? pl. mit gondolsz arról, amiről a blogbejegyzés szól ? tudod mit, inkább ne is válaszolj, mert előre látom, mekkora marhaságokat írnál, amire esetleg válaszolni kéne, de közbe' el kéne menni aludni, mer' tudod, holnap munka van, meg minden...