Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krob11

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A mindent elöntő menekülthullám" hegyén, amikor lassan az "Európai kalifátusokban" találjuk magunkat, ha a szegény, egyszerű magyar ember (sőt: embör) megáll és szétnéz, mit lát? Rettenetes! A menekültek letapossák az elültetett paradicsomot! Szörnyűséges! A menekültek…..
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
TComment Rejtett hiba gyere elő! 2012.02.23 06:15:00
Öt szervizt, ugyanennyi hibakódtároló-törlést és egy teljes gyújtótrafó-garnitúra cserét túlélt a Check Engine lámpa. Pedig pofonegyszerű volt a megoldás, csak kicsit túrni kellett hozzá. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
krob11 2012.02.23 12:34:44
@Shadowbull:
"Pont nem az olajbeonto zarofedelerol van szo. Inkabb a szimmeringekről, peldaul."

És mint tervező gondolom arról sem feledkeztek meg, hogy a kartergáznak van egy igen "jó" tulajdonsáda is: robbanásveszélyes!
Emiatt pl. a nagy dízeleknél külön védelmi áramkör is van (emlékszem még arra, amikor ennek az áramkörnek a rossz ismerete miatt bukott meg néhány diák a "Motorok működése és tervezése" tantárgyból :)).
krob11 2012.02.23 12:46:29
@Shadowbull:
Pedig pletykák szerint tervezik, hogy nálatok is beindítják az szgk dízelgyártás? Vagy inkább a diesotto-t? :)
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, a legfrissebb információkkal.) Chimie, aki jó ideje regisztált a ppo.hu lehúzós oldalon, öszeszedte nekünk, korábban mit kommunikált a cég az ügyfeleinek a…..