Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinker

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazi slágerszakma!  Az összes szakmai képzés közül a legnépszerűbb a targoncavezető tanfolyam. Évente több tízezren vesznek részt targoncavezetői képzésen.   Mi az oka?   Targoncavezetőkre folyamatosan óriási igény van. Keress rá az interneten, több száz, de inkább ezer álláshirdetést…..
Menta Porta Mit kell tudni? 2018.08.05 19:34:08
Kiadó Zuglóban 3 db teljeskörű felújítás alatt lévő kb. 30-30 nm-es garzonlakás egy pici kerttel rendelkező családi házban. Hely: Mogyoródi út a Nagy Lajos király útnál. Örs vezér tértől 5 percre, nagyon jól megközelíthető helyen Közelben: BGE-PSZK és Metropolitan Egyetem. Mindhárom lakás IKEA…..
Menta Porta 1. lakás 2018.08.05 17:59:56
Az 1. lakás a legkisebb, kb 27 nm 2 személyes Nappali: Konyha felől az ablak felé     Ablak felől a konyha felé     Részletek Konyha:   Fürdőszoba és wc:    ..
Menta Porta 2. lakás 2018.08.05 17:59:48
  A 2. lakás 5-6 négyzetméterrel nagyobb az 1. lakásnál 2 személyes Nappali:  Konyha felől az ablak felé   Ablak felől a konyha felé Részletek      ..
Menta Porta 3. lakás 2018.08.05 17:59:38
A 3. lakás a legnagyobb. 2 személyes Nappali:  Konyha felől az ablak felé     Ablak felől a konyha felé Részletek   Konyha: Fürdőszoba és wc: Berendezése, hangulata ugyanolyan lesz mint az 1. lakásé, csak valamivel nagyobb.    ..
  Utcai nézet   Kert felől Eredeti tervrajz, még nem volt időm átrajzolni a szétválasztásnak megfelelően A földszint teljes felújítás alatt, 3 db 30 nm körüli garzonlakás Mindhárom lakás:-nappali-konyha-fürdő + wc    ..
A HIRDETÉST ITT TALÁLOD: www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/200/mercedes-benz_200_d_ules_futesszervizk._gyari_all-4672601ADATLAPVételár: 1.399.000 Ft Ár (EUR): 5.291 EURÉvjárat: 1991/7Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkalFutott km: 122.777…..
Ma este PONT OTT PARTI! KIDERÜLNEK A PONTHATÁROK!Hú.... ez nagyon dúrva, már csak néhány óra és minden eldől! Te sem alszol napok óta? Nagyon lassan telik az idő! Ha felvételizel, ott kell lenned! Ma derülnek ki a felvételi ponthatárok! Este 20.00-tól kerülnek…..
Megpróbáltam összeszedni azokat a középfokú intézményeket és egyetemeket, ahol jelenleg jogi asszisztens képzés folyik. Ha valamit kihagytam, szívesen várom az észrevételeket! A linkekre kattintva az iskola honlapjára juthat az érdeklődő!   Jogi asszisztens képzés…..
Mérlegképes könyvelő2000. évi C. törvény a számvitelrőlA piacgazdaság működéséhez nélkülözhetetlen, hogy a piac szereplői számára hozzáférhetően, döntéseik megalapozása érdekében mind a vállalkozók, mind a nem nyereségorientált szervezetek, valamint az egyéb…..
Mérlegképes könyvelő tanoncok vizsgafelkészítőjeKEDVES MÉRLEGKÉPES TANONCOK!Ezen az oldalon hamarosan a mérlegképes képzéshez kapcsolódó vizsgafelkészítőkről tájékozódhatnak.Mi, akik ezt az oldalt létrehoztuk, sokéves tapasztalattal rendelkezünk a felsőoktatásban, és a…..
MÉRLEGKÉPES TANONCOK BLOGJAMérlegképes könyvelők a válságbanBár a válság hatására a felnőttképzési piac is zsugorodik, a pénzügyi és üzleti jellegű képzések továbbra is vezetik a tanfolyamok toplistáját. Kevesebb a magánszemély és több a vállalati képzés a piacon, de…..