Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badabumm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei bevásárlásra sajnos nem volt annyi időm, mint szerettem volna, így aztán a borokat nem tudtam beszerezni rendes borpatikából. Egészen pontosan a teszkóból vásároltam néhány üveget. Viszont onnan is meg tudtam szerezni nagyjából azt, amit szerettem volna.Tudom, mit mondotok,…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
badabumm 2010.11.08 19:35:03
Sandro in the USA Mar a taborban 2010.06.14 02:38:00
  Huh, hol is kezdjem. megerkeztunk ide a semmi kozepere, mindenki nagzon kedves, es ez a legkevesebb, amit mondhatok. Tenzleg nagyon jo fejek, allandoan vigyorgok ha korulottuk vagyok. A tabor nagzon nomad, bar meg a gzerekek nem erkeztek meg szoval szebb lesz ez meg. Holnaptol melo,…..
badabumm 2010.06.14 12:14:46