Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsilany32

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Férjem sofőr. Egy közúti ellenőrzés során megbüntették a főnökét 660eFt-ra. Azért írom, hogy a főnökét, mert a büntetésről szóló határozat a főnöke /aki egyéni vállalkozó/ nevére jött. A szabálytalanság többek között a nem megfelelő pihenőidő és…..
kicsilany32 2010.03.23 20:40:16
@kitty85: a napidíj és az üzemanyag megtakarítás 100.000 forintig adómentes jövedelem. Több megtakarítása nem is lehet. Nincs gázolaj üzemű személyautótok a családban?
kicsilany32 2010.03.23 20:58:15
@Peetee: egyszer összeülnék Veled ezeket a témákat kibeszélni. :))) De komolyan.
Sajnos a munkahelyi légkör teljesen kikészített, most táppénzen vagyok, három évig bírtam. Külföldi utazás alkalmával is többször felhívtak, lázas betegségem alatt is részt kellett vennem telefonkonferencián, vasárnaponként jött az sms, hogy holnap reggel nyolckor…..
kicsilany32 2010.03.09 15:42:25
@Animacs: tudod, nekem is van ilyen kolléganőm... ha igyekezne, időben haza tudna menni. Te voltál már állásinterjún este 9kor? Vagy vasárnap délelőtt? Egy multinál? HR-es tudtommal nem bérszámfejt, stb. Ha meg túlvállalja magát netán (amit kétlek), akkor ne panaszkodjon. Nem hinném, hogy hajnal 3kor azért ébresztették, hogy készítsen elő egy munlaszerződést. Nálunk viszont éjjel nappal mennek az autók, baleset, lerobbanás, kirablás, stb. Hasonlítsd már össze könyörgöm! Vasárnap jött egy sms, hogy hétfőn hogy készüljön??? Tudod, az a legnagyobb baj a munkaválallókkal, hogy kevés munka, sok szabadidő, sok pénz, hétvégére mindenki mindenkit hagyjon békén. Csakhogy nem a nagyszüleink világában élünk, ahol nem volt mobiltelefon, internet, stb., így hétvégére békén voltál hagyva.

Akkor sem értek együtt a poszt írójával. Cserélek vele, meglátjuk utána meddig fog menstruálni.
  Csak női főnököt ne. Egy jelentéktelen környezetvédelmi csoportnál dolgoztam, ami inkább "szükséges rossz" kategóriába sorolható, mintsem egy jelentőségteljes helyre. A főnökömnek mindenki rossz és buta volt, aki nem úgy gondolkodott, mint ő! A hibáit nekünk…..