Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taligamajom

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van ember, aki VHS kazettákra született, akkor az Christopher Lambert. A francia felmenőkkel rendelkező színész gyakorlatilag a karrierjének kezdeti időszakát leszámítva, a Tarzan, valamint a Luc Besson-féle Metró kitérőket nem számolva, csupa olyan alkotásban szerepelt, amikről már messziről…..
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Taligamajom 2019.10.21 12:01:18
@kocsmagomba: Egy ideális világban biztosan. Ahogy én értettem a posztot, fizetett és nem kapott minöséget. Ez baj...
Én csak annyit próbáltam irni, hogy a pereskedés helyett választottam a saját munkát. Ahogy Te is irtad a kolbival és kenyérrel...
Taligamajom 2019.10.21 12:02:27
@croc: na valami ilyesmire jutottam én is. Köszi...
Tudjátok, hogy rajongom a sportokért. Bármilyen sportot szívesen nézek, bele tudok merülni, és új sportokat is szívesen fedezek fel és próbálok ki. Egészen gyerekkoromtól kezdve néztem folyamatosan mindenféle sportot, és mindig hallgattam, hogy "jó gyerek ez a Bekem, de  hol van ő Peléhez, meg…..
Taligamajom 2017.01.21 10:09:21
Az első után félve vettem kézbe a trilógia következő részét. Lev Grossman már ott érdekes világot kezdett el felépíteni, azonban stílusa hagyott még némi kivetni valót, hiszen leginkább egy vázlatnak tűnt az egész, mint egy jól kidolgozott regényfolyam kezdetének. Vajon a…..
Taligamajom 2017.01.07 21:30:57
@brumm.a.tejbe: mi a cime?
Az észak-amerikai Gerincgyógyászati ​​Társaság (NASS), mint a hátfájás specialistája, felmérést végzett, amelyből kiderült, melyek a leggyakoribb tévhitek a betegek körében a gerincfájdalmakkal és kezelésükkel kapcsolatban.  ..
Judit az Eötvös Loránd Tudományegyetemen pszichológiai tudományokban doktori (PhD) fokozatot szerzett, így döntött az egyetem Doktori Tanácsa. Mégsem vehette át a doktori fokozat megszerzését igazoló oklevelét, mert az egyetemi doktori szabályzata szerinti esküt lelkiismereti okból nem tette le...
Taligamajom 2015.07.21 15:15:27
@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Ez azért hulyeség meg egy épitész a természeti törvényekkel dolgozik, amik adottak. A statika törvényei nem változnak.

Azonban a jog változik. Semmi köze az igazsághoz. Ha törvényileg elfogadnak valamit attól nem lesz igazságos és fair se. Lásd a mostanában elfogadott töevényeket. Itt igenis helye van a tiltakozásnak lelkiismereti alapon. Igen is jogom van megkérdöjelezni a rendszert. Ez a demokrácia nagy hazugsága, hogy én döntök a sorsomról és beleszólhatok az irányitásba. Dehogy szólhatok. És biztos hgy nem az én érdekeimet képviseli a NER.
Pont ezek az apró ügyek ahol ezt el kell kezdeni.
Taligamajom 2015.07.21 15:18:22
@Pártatlan67: és mi van a polgári engedetlenséggel? Meddig vagyok köteles elviselni azt a törvényt amit nem fogadok el?
Ha holnaptól megszavazzák, hgy mindenki sáegában jár akkor az el kell fogadnom mert az Állam feladata a szabályozás??
Az oltások az orvostudomány egyik legnagyobb vívmányai, ennek ellenére sokan ellenzik azokat. Felnőttkorban a mi döntésünk, hogy beoltatjuk-e magunkat egy-egy betegség ellen, azonban súlyosabb a felelősségünk, ha a gyermekeink vakcinázásáról döntünk.A WEBBeteg összeszedte a…..
Pesterzsébet közterein is megjelentek Orbán Viktor gyűlölet-plakátjai. A kormányfő legújabb gumicsontját azonban hamar kiköpték a lokálpatrióta erzsébetiek. Reggelre átfestették a finkelstein- és habonyizmus legújabb szörnyszülöttjeit, így ismét szeretettel várjuk a…..
Taligamajom 2015.06.11 06:49:12
@pythonozok: Solymáron a vasutnál reggel láttam ahogy le volt tépve csunyán, este már ujra ott viritott a plakát... Szóval pótolgatják.
Elég laza vagyok? Csak szét ne essél! Ha olyan lelkiállapotban vagyok, hogy az életemet lehúzhatom a vécén, akkor szoktam előkeresni ezt a zseniális vígjátékot, amelyet nagyon sok évvel a bemutatója után sem lehet megunni. Pedig nincs benne semmi különös, nem váltotta meg a…..
A nyolcvanas évek akcióhőseit különleges fizikai teljesítményeik tették legyőzhetetlenné. Dagadó izomkötegek, életmentő szuperspárga vagy halálos pörgőrúgás, az adott sztár gyakorlatilag a testi adottságaival vált egyenértékűvé. Mivel összetett érzelmek, mélyebb lelki…..
Legalább akkora megcsúfolása a zombis filmeknek, mint a Meyer-féle csillogó vámpírok. A film Isaac Marion azonos című regénye alapján készült, amit vélhetően (kövezzetek meg érte) nem fogok a kezem ügyébe venni. Az is sokkoló, hogy vérszomjas vámpírokból szerelmes, nyálas…..
Minden idők legjobb filmje nem egy überklasszikus, hanem egy mindössze 20(!) évvel ezelőtt született börtöndráma. Nem volt sima a csúcsra vezető út, a bemutatása idején nem lett gigasiker, ráadásul a Forrest Gump árnyékában többen nem kapták meg az amúgy nekik simán járó…..
Mi fontos és mi nem? A magyar hírfogyasztó burokban él, kellemetlenebb megfogalmazással, nem nagyon les ki a langymeleg kis magyar pocsolyából. Aki megnéz egy esti hírműsort valamelyik magyar nyelvű adón, vagy egy még estibb beszélgető műsort, mindig izgalmas hazai témákkal…..
Az izraeli Maszada erőd helyszínénél nehezebb lenyűgözőbbet találni: a Júdeai-sivatagban fekszik, közel a Holt-tengerhez, egy fennsík tetején, több száz méter magasan, mégis (részben) a tengerszint alatt. Itt vívtak szó szerint utolsó vérig menő csatát a rómaiak és a…..
"A változás jó, a változás kell", írja Ördög Nóra blogján, utalva arra, hogy 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és a TV2-höz igazol. Mégpedig azért, hogy ne váljon unalmassá, mert ő már kezdte észrevenni magán, hogy kezd unalmas lenni, és új impulzusokra van…..
Vöröshajú lányok Ulya 2014.06.27 06:00:00
..
Taligamajom 2014.06.27 19:43:24
Rogán Antal tegnap már jóelőre megírta a Facebookon, hogy most aztán nagyon fogják bántani az RTL Klubon, és hogy ez milyen már, politikai zsarolás és társai, erre tessék: az este hatos Híradóban hát nem kapott egy külön szegmenst a kertévétől? Hát dehogynem. Az RTL Klubnak…..
Tiffán Zsolt, a borászatáról és állami támogatásáról elhíresült fideszes országgyűlési képviselő, aki múlt vasárnap 44:27 arányban verte a baloldal jelöltjét, levelet írt választóinak. Jelige: "forró ősz" "Tisztelt Harkányi Polgárok! Hálásan köszönöm azt a…..
A remény hal meg utoljára. Hosszú évek óta reménykedem abban, hogy a kiváló színész, aki gyermekkorom egyik bálványa volt, újra visszakerül az A listára. A 90-es évek róla szóltak, sorjáztak a jobbnál jobb filmek, aztán a 2000-es évek elején valami kezdett elromlani, bár…..
Taligamajom 2014.04.05 22:18:52
Vastagbőr A legjobb Orbán-beszéd 2014.02.13 09:01:00
Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet? Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án. Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti…..
TComment Ehhez azért pofa kell 2014.01.29 06:19:01
Az állam idén közel 3 milliárd forinttal többet húz ki az autóvásárlók zsebéből. Íme a módszer. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
// A Hallgatói Hálózat támogatja az eseményt. Horváth Andrást, a NAV ezermilliárdosra becsült adócsalásának koronatanúját már hatósági eszközökkel próbálják elhallgattatni, nyomozók jelentek meg a lakásán, bizonyítékait lefoglalták. Ha eddig lehettek kétségek a…..
Sokan nem is tudják mit hagynak ki, ha elmennek egy-egy padlizsános stand mellett. Persze a legtöbben azt mondják: ismerjük, szeretjük vagy nem szeretjük. Gyakorlatilag a hazai padlizsánfelhasználás kimerül a muszaka és az egyéb rakott padlizsánok (amiben a -jó olajos- padlizsán a…..