Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tubarozsas egbolt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész egyszeruen jó érzés tudni, hogy a tudomány ma már ott tart, hogy olyan képlékeny és megfoghatatlan dolgokat is pontosan körül tud írni és osztályozni, mint a szar. A Bristol Stool Scale (magyarul nagyjából Bristol Székletteszt) az orvosok eszköze pácienseik salakjának…..
Subba Egy bugyi mínusz 2007.06.19 18:06:00
Már korábban is foglalkoztunk a nagyon híres stylist, Lakatos Márk és a kölcsönkapott ruhák érdekes viszonyával, de most megint van egy jó sztorink. Márk a közelmúltban egy fotózásra kapott jó sok bugyit a Women's Secrettől, aztán amikor vége…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.06.12 18:16:00
Na vajon melyik az a hivatalos sztori szerint ma már lecsillapodott magyar botrányhősnő, aki rendszeresen akkora adag kokainnal jár és kel, hogy az egész egyszerűen meg-döb-ben-tő?Annyit segítünk, hogy egy Centrum vitaminos doboznban tartja a cuccot, boldognak…..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..