Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Coffos*

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki folytatása.A gyakorlatban fel kell nőni érzelmileg. Tisztázni önmagunkban, hogy van-e szükségünk másra vagy nincs. Ha szükségünk van, mire van szükségünk, és mik a megvalósítható dolgok. El lehet álmodozni 450km-re levő, megértő, internetes szeretőkről, de…..
*Coffos* 2010.03.30 09:04:22
@azallamenvagyok: ok, értem.

"akkor ennek elveszítésével veszhet a kapcsolat is"

Ilyenis van - láttam, csak akkor azt nem értem, mi tartotta őket össze(?) De ez inkább költői kérdés...
Nem jobb az olyan kapcsolat, ami belülről fonódik össze, nem pedig a külső dolgok fonják együvé őket?
Na mindegy, csak morfondíroztam:)
Mivel a fent említett poszthoz jött olyan megjegyzés, hogy kicsit bővebben, konkrétabban írhattam volna, mesélek.Konkrét háttere nincs, tehát nem önmagamat akartam tisztázni, nem megerősítésre vártam. A gondolatot a megbocsátás blog két egymás utáni posztja indította el,…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
*Coffos* 2010.01.24 13:10:55
@Erin Sztem, a szal-szvsz buzerátor!: Szerintem meg pont annak van a bezárt széfjében a humora, aki komolynak veszi a tartalmát. Merem remélni, hogy férfi írta, vagyha mégis nő - akkor minden tiszteletem az övé:)
*Coffos* 2010.01.24 13:49:49
@blueberry: "De holló a hollónak is kivájja a szemét? :D"
Egy fittyfenét!:)
Szerinted manapság ki figyel oda a normális hangvételre? Senki. Ha viszont jó köntösbe csomagolod, akkor talán mégis meghallják a vájtfülűek:))
*Coffos* 2010.01.24 13:56:01
@endike: "Amúgy egyvalamire még nem gondolt itt senki, úgy látom.
Lehetséges ugyanis az is, hogy az írás EGYSZERRE irónia és igaz a szerzőre."

Nem teljesen mindegy?:) A lényeg úgy is az olvasón, meg a gondolataim, az írás kiváltotta érzésein múlik. Szerintem.
Én is nő vagyok, de én például könnyesre nevettem magam, mert jóízű ironizáló írásként olvastam, aminek a sava-borsát az adta, hogy vannak benne igazságok. Mármint ezt arra értem, hogy tényleg igaz, az, hogy azért nem akad bizonyos nőknek pasija, mert előre szétagyalják magukat ilyen hülyeségeken:-) Nem ráérnének akkor elgondolkozni, dolgokon, ha már a "van"-ban a pasi? Előre minek?
Jó húst venni nem egyszerű. Nem elég ugyanis, ha a zöld és nyálkás nem megy át a rostán, a hús minősége függ az állat korától, tartásától, vágási módjától és attól, hogy melyik részébõl való. Rögtön mennyivel könnyebb, ugye?  Azért, hogy a hentespult előtt ne…..
SZTP blogja Minta Coffosnak 2010.01.12 10:41:00
Ez itt egy minta post.Ok.Amúgy Papa - már nem él - úgy csinálta a galambjaival, hogy a tenyerében tartotta, ha valamelyik beteg lett. Sutyorgott neki ezt azt - ha dolga volt közben zsebre vágta addig - aztán megint előszedte, leült a kút kávája melletti kispadra, sodort egy cigit -…..
*Coffos* 2010.01.12 15:46:55