Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoher11

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
hoher11 2010.01.12 14:08:25
Az értelmesebb hozzászólások gazdáinak gratulálok, a többi meg szégyellheti magát! Egymást fikázni meg hibásokat keresni az megy, mint mindig, minden esetben.

Sztrájkolnak, mert megtehetik. Törvényesen. (az igaz, hogy elméletileg ez az UTOLSÓ eszközök közt kellene, hogy legyen, illetve a feleknek a MIHAMARABBI MEGEGYEZÉSRE kellene törekedniük -- ezekről lehet vitázni, hogy nem volt-e esetleg más eszköz már, meg a megegyezés egyáltalán szem előtt van-e...)

Megmondom én, hogy mi a lényeg: A sofőrök a BKV-nél elégedetlenek, mert szar a vezetés (nem kaptak meg ezt-azt). Szar a vezetés, mert lehetőségük van szarnak lenni (minek adjanak, ha el is vehetnek). Ki ad nekik lehetőséget erre? A politika. Ki választja a politikai vezetőket? Te meg én. Akkor ki is a hibás?

Ne másban keressétek már végre a hibásokat, meg ne gyertek nekem állandóan az ellenségkereséssel meg azzal, hogy ha én mást gondolok, mint Te, akkor én már nem is vagyok magyar. Gondolkodjatok!

A sztrájkkal nem értek egyet, de azzal igen, hogy lehet és kell is (igaz nem rövid, csak közép és hosszú távon) változtatni az ilyen és ehhez hasonló helyzeteken, de könyörgöm, ez TÉNYLEG rajtunk múlik! Nem érzelmi indokok meg szimpátia alalpján kell a szavazatot ide vagy oda adni! Gondolkodjatok!!!

...bár nekem végülis mindegy, se nem vagyok pesti, se nem megy szarul, és amit elértem azt nem bűnözéssel meg lopáscsaláshazaeladással értem el, nem kell köszönnöm senkinek semmit, nem is hőzöngök. Gondolom ezek után alap, hogy csak hazaáruló lehetek....