Regisztráció Blogot indítok
Adatok
breck

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel két sörmárkának is elkezdtem dolgozni idén, ezért a nyár most hatványozottan a fesztiválokról fog szólni. Az első már a héten kezdődik, ugyanis irány csütörtök reggel a Fishing on Orfű. Még sosem voltam Orfűn, de a képeket elnézve tökéletes fesztivál helyszín.…..
breck 2012.06.18 10:55:37
  Ez ám az ok, amiért tudtuk várni a telet például. Hát nem gyönyörű? Clinique Chubby Stick ajakápoló rúzsceruza. Még nem tudjuk, mit tud, de már érezni szeretnénk, ahogyan az erősen hidratáló összetevők, a vajak és az olajok ápolják és védik a szánkat. Már a…..
OurFashion A fiatalság széruma 2011.06.08 21:50:00
Nem, sajnos még mindig nem fedezte fel az áhított titkot egyik kozmetikai cég sem (a sokat ígérő kencék nem számítanak ennek), ám akadnak olyanok a szépségiparban, akik mégis csak tudnak valamit. A hitetlenek ilyenkor azonnal felhördülnek, hogy " persze, csak photoshop meg…..
30 év múlva     Szörnyű reggelre ébredtem. A házi robotomnak lemerült az akkumulátora, és nem főzött kávét, mikorra kikeltem az ágyból. „Megint hívhatom az Imre bácsit (így hívták felmenőimtől örökölt ezermesteremet)!” – gondoltam magamban…..
A Wired.com-on jelent meg ez a fasza kis ábra (klikkre nagyobb lesz), amin a sorozat szereplői közötti kapcsolatokat ábrázolta a minden bizonnyal rengeteg szabadidővel bíró grafikus. Jó bogarászást! ..
breck 2010.04.29 14:46:04
OurFashion A nyakkendő kétszer 2010.01.12 11:23:00
Az első nyakkendőink érdekessége, hogy abszolút ökobarát módon kazettaszalagból készültek. A kilencven dolláros 'Sonic Fabric Necktie' természetesen zenét is tartalmaz a szalagon, a gyártó még azt is megmutatja lentebb látható youtube videójában, hogy hogyan alakítsd át…..
breck 2010.01.12 12:32:30