Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyPer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1.Miközben folyamatosan dolgozunk az m2 megújításán és az ősztől érvényes új rendszer felépítésén, kénytelen vagyok tudomásul venni, hogy 2011. január 1-jétől vagyok intendáns, vagyis hiába igaz, hogy a gyermek-, ifjúsági és családi csatorna kialakítása a…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Az utóbbi napokban sok komment használ efféle kifejezéseket: félreállítás, felfelé buktatás, belpolitikából való eltávolítás, kiemelés.A felvetések nagyjából egy irányba mennek és nyersen fogalmazva azt sejtetik: mézesmadzag az intendánsi felkérés, amely csak arra való,…..
Január 10-én reggel 6.18 körül a Ma reggel vendége leszek. Vicces. :) Jegyes-Tóth Kriszta lesz a műsorvezető, és becsületszavamra mondom, nem beszéltük meg, hogy mit fog kérdezni. Csekkolható. :)Aztán 8-kor Hoffman Rózsáé.Aztán a kollégákkal ünnepélyesen nekikezdünk.…..
Azok aztán vannak tömegével... most még több, mint a bizonyosság. Egyik kolléga féltő és jószándékú leveléből idézek - nyilván név nélkül. Vitaalapnak sem rossz.Ha érdekel, (ha nem,) elmondom, hogy őrültségnek tartom az egész napos ifjúsági csatornát. Talán még nem…..