Regisztráció Blogot indítok
Adatok
=-God-=

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Ommmájgád 2010.05.27 16:21:23
Egy pár zöld árnyalat megtalálható az alábbi Mazdán, amelyet statoil küldött. A hirdetés ITT érhető el.1.zöld: lökös, 2.zöld: sárvédő, 3.zöld: ajtó.Na meg még van itt pár effekt..Kőműves Kelemen Edition...
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A szövetség távlati céljai között említette, hogy emelkedjen 15 százalékra a kerékpárosok aránya, amihez egyebek mellett szemléletváltoztatásra van szükség, ehhez pedig a kerékpározást népszerűsíteni kell. A "kerékpárosbarát úthálózat" kialakításához…..
Subba Bond, a vadállat 2010.01.12 11:15:00
Ez a csóka nem semmi! Nem elég, hogy zseniális firkász, ő büszkélkedhet a világ legmagasabban lévő graffitijével: egy, a Himaláján nagyjából 4500 méter magasan elhelyezett cuccal. Azt írja, ez volt a legjobb festése eddig: snowboarddal közelítette meg a helyszínt, és miközben…..