Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fashl (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
fashl (törölt) 2010.01.12 10:30:59
Ostoba ország, többnyire birka emberekkel! Ek vagyunk mi. Valakik megpróbálnak összefogni, hogy kiharcoljanak saját maguknak vmi jobbat, mert elegük van abból, hogy a töredékét kapják meg annak amit megkaphatnának megfelelő irányítás mellet! Erre mi a reakció?! "Mi képzelnek ezek? Én is csak ennyiből... és én mégse sztájkolok... stb." Hát igen. Nyavajogni, bégetni és síránkozni azt tudnak. De ha már össze kellene fogni, hogy javítsanak saját helyzetükön, azt má nem!
Pontosan ez az, amiért ott tart ez az ország ahol. A munkaadók jól tudják, hogy gyakorlatilag bármit megtehetnek a dogozóikal, semmi következménye nem lesz! A "nyugati" bérek töredékéért, gyakran megalázó körülmények között robotoltathatják az embereiket büntetlenül! Csak azért mert senki sem mer _kollektívan_ fellépni ellenük. Azokért a dolgokért amiket itt megenged magának egy multi cég felső vezetése, "odaát" a szakszevezet már rég fellázadt volna! ...és itt még egyesek a szakszevezetet is meg akaják tíltani! (Igaz, csak a közszférában, mert ők a "mi" pénzünkből élnek... jahm. Végül is jobb, ha a pénzünket egy-két "nagy ember" emeli le, mintha a a közszféában dolgozókhoz kerülne...)
Marad a korrupció, a tesze-toszi ügyintézés, a kiskapuk keresése. Attól jobb lesz. Esetleg "nekem". Mindenki más meg le van sajnálva. Egészen addig amíg a másik el nem kezd saját magával törődni. Met akkor má dögöljön meg, mit képzel?!