Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dhole

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog pályafutása során rengeteg olyan videót, fotót kaptunk, amelyeken egy vagy több kislány mutogatja a nuniját pályaudvarokon, vonatokon, vonatok közelében. Az ilyeneket soha nem fogjuk publikálni, úgyhogy ne is küldjetek:) De az alábbi fotót és linket azért tesszük ki, mert a…..
Nem térek magamhoz. A 13471 lakosú, minnesotai Fergus Falls újságjában, a Journalban Alan Linda csodálatosan plasztikus, magával ragadó cikket közöl egy elképesztő házrombolásról, amit egy lángoló, őrült mókus vitt véghez, megszívatva két rendőrt, meg egy szépasszonyt. A…..
Kedves Kommentezők, most Zugügyvédnek lenne szüksége segítségre. A múlt héten vásárolt Honda Accord Tourer (frsz: IVP 410, szín: ezüstmetál) típusú autóját tegnap, 2007. december 20.-án 18-21 óra között a Bp. III. Kunigunda u. 35. alatt található Márton Áron szakkollégium…..
Pompás akció az Auchanban: négy ceruzaelem mellé 690-ért kapunk egy rémes külsejű Lego-koppintást. Marci nem érti, mi viszont örülünk, mert a kínai könnyűipar elkötelezett híveiként szeretjük a vicces áltermékeket. Levél és pár további, szörnyen szemcsés fotó hajtás…..
Annyira szar érzés megint egy olyan műsort rugdosni, amit az ember amúgy kurva szívesen nézne, de mit tehetünk, ha egyszer Ákosnak megint sikerült úgy mellényúlnia Swungban, hogy ihaj? Van ez a műsor, ami egy talkshow-betelefonálós megmondós izé zabigyereke, amiben tulajdonképpen…..
Klasszikus őskommunista hagyományt piacgazdaságserkentő húzást melegített fel egy leleményes ismeretlen, aki állami támogatást ígér mindenkinek. Labi szúrta ki ezt a furcsa spamet:"Tisztelt Hölgyem/Uram, az elmúlt időszakban (hetekben/hónapokban) Ön vásárolt tőlem a…..
Az esetlen és több sebből vérző Papp Gergő - Tornóczky Anita páros után ezen a héten Árpa Attilát tette próbára a Mokka kegyetlen húsdarálója, ami úgy csócsálja a műsorvezetőket, mint majom a perecet. Árpa Klaudiával van párban, aki már régi motoros, úgyhogy őt most…..
Az európai értelemben vett, modern és haladó bulvárújságírás egyik legcsillogóbb sztaniolba csomagolt szardarabkájába léptünk a Story Online-on. A lap megkérdezte a Magyar Jövendőlátók Egyházának főpapját (elég erős adómegkerülés szagot érzek itt, a jövendőlátás…..
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
Megint megújult a Mokka, nem volt más választása. A díszletnek jót is tett a változás, mert a régi pont olyan volt, mintha a Napkelte kidobált díszletelemeire csaptak volna le egy jó kis lomtalanításon. Az új Mokka-díszlet világosabb, híradósabb, hírműsorosabb lett, a…..
A csatornába dobott és ott gyilkossá vált aligátorok mintájára csak rövid idő kérdése, hogy a magyarországi hipermarketekben tenyésző állatfajok környezetükhöz extrém módon alkalmazkodó, gyilkos mutánsokat neveljenek ki. Először ilyennek néztük a Zoltán által beküldött…..
dhole 2007.06.19 00:10:51
Ilyen beszélgetést utoljára 2002-ben láttunk. Akkoriban volt egy parlamenti párt, úgy hívták, hogy MIÉP. Amikor a pártelnököt, talán emlékeznek még Csurkának hívták, arról faggatták a választások éjszakáján, hogy na most akkor mi van és mi lesz (kiestek, na), akkor végig a…..