Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flashjáték

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lara Croft november 18-án újból visszatér, és a nagyobb platformok szinte mindegyikén elérhetővé válik még a karácsonyi szezon előtt. Hogy képet kaphassanak a játékosok arról, mire is számíthatnak a teljes játék megjelenésekor, közzétették az Xbox Live-on az Underworld…..
A keresgélős játékoknak az szokott a legnagyobb bajuk lenni, hogy túl rövidek és nem vagy nem sokszor újrajátszhatóak. A Legend of the Golden Mask rácáfol mindkettőre: egyrészt baromi hosszú ideig tart végigjátszani, másrészt mivel rendkívül sok apró részletből állnak össze…..
GameZone Update 2010.01.16 12:08:00
Tudom, régen volt bejegyzés, de mióta elkezdődött a suli, nem nagyon érek rá. Nemsokára kiosztják a félévi bizonyítványt és van olyan tantárgy ahol egy kicsit "meg kell küzdenem" az ötösért, vagy a négyesért, de ígérem aktivizálom magam és nemsokára jelentkezem…..
Flashjáték 2010.01.25 12:12:18
 Megdöbbentő látványban volt része a napokban egy ukrán város lakosainak,  amikor egy óriási windowsos hibaüzenet tűnt fel a fejük felett az égbolton. Mintha lefagyott volna Isten számítógépe - kommentálta a képet a Gizmodo, és a megállapításnak igazat is kell, hogy…..
Sziasztok földlakókhát tudjátok megy az élet ugyan úgy mint máshol... annyi dolga van az embernek és akkor még tanuljak meg még akkor ez is... és ráadásul sújtanak a rosszabbnál rosszabb hírek... és akkor belegondolok hogy minek ez nekem... lehet hogy kár volt belekezdeni?nem…..
Flash Játékok Hormiga Escape 2010.01.22 08:54:00
Egy hangyát kell hazajuttatni ebben a játékban.http://www.esklavos.com/hormiga/..