Regisztráció Blogot indítok
Adatok
!JBL

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..
D.A. csótányokkal múlatta az időt a BVSC uszodában, aztán gondolta jelzi a panaszkönyvben az undorító kis állatok jelenlétét, de a néni szerint már más megtette és úgyis mindegy, bármit tehetnek, a csótányok nem mennek sehova. Mi azért a csótányirtással megpróbálkoznánk a…..
”Azt mondják, az arc a lélek színpada: nos, az ő arca erkölcstelenül szép volt.” Mi van akkor, ha egy nagy étvágyú csaj három srácra veti ki a horgát egyszerre? Az egész történet ártatlanul indul: Balaton, nyaralás, vonatozás… ám egy idegen számról érkezett…..
!JBL 2010.04.15 06:18:42
„Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával” – szegény Levélírónk már tudja, milyen érzés az első randin megrémülni. A kiszemelt csaj…..
!JBL 2010.04.15 04:03:06
@Marion88: én nem tudom, de remélem, hogy pécsi vagy! :D
1ébként le a kalappal, most hallom először egy lánytól hogy hajlandó volt ilyen változásokat véghez vinni...
!JBL 2010.04.15 04:03:32
@Marion88: én nem tudom, de remélem, hogy pécsi vagy! :D
1ébként le a kalappal, most hallom először egy lánytól hogy hajlandó volt ilyen változásokat véghez vinni...
!JBL 2010.04.15 05:34:07
@ifájkudtörnbektájm: Nem tudom, Nálam mondjuk pl ez alap hogy meghívom valamire már rögtön az első találkán is, full természetes dolog...
Viszont egyébként ha belegondolok, ez is érdekes amit mondasz, mert ha egy lány tényleg ad magára akkor valószínűleg el se fogadja. Nagyon jó mérce ez, mert ha pl. "na, nem hívsz már meg egy piára???" akkor azt hiszem no comment. Ha elfogadja szó nélkül az még nem rossz, de lehet számítani a későbbiekben valamire...
Ha nem akarja elfogadni, de kis "győzködés" után elfogadja az már én szerintem jó. Ha semmikép se fogadja el akkor tényleg vagy nagyon "önfenntartó" típus vagy ami rosszabb, lapát lesz (lásd Engem!)

szóval én szerintem ez amolyan íratlan szabály, hogy meghívni vmire, nálam tök alap, de ennek ellenére a hölgyek oldaláról nem kötelezően elvárható dolog