Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dozer007

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy élmény ajándékba! Ajánló 2010.12.08 16:40:43
Egyedi ajándékot adhatsz barátodnak kedvesednek, üzleti partnerednek születésnapjára, üzleti bulira vagy csak úgy!Különleges és érdekes meglepetés és nagyon szép ajándék, amelynél jobban semmi nem tükrözi a születésnek a napját!Kellemes élmény, mikor együtt olvassák a…..
Születésnapi újság címoldala A/3-as méretbenFotósunk kutakodik az archívumokban, hogy megtalálja a születésnapon megjelent újságokat, folyóiratokat. Az eredeti újságokat archivált formában õrzik meg, melyek jelesebb oldalairól jó minõségû fotókópiát készítünk.A…..
Születésnapi teljes újság A/4-es méretben Egy kis nyomozócsapat egy fotós vezetésével kutat az archívumokban, hogy megtalálja a jeles napon megjelent újságokat, folyóiratokat. Az eredeti újságokat archivált formában õrzik meg, melyek jelesebb oldalairól egy jó minõségû…..
Dunai Anita blogja Jelentkezés 2010.01.05 14:02:41
Ha tényleg szeretnél részt venni egy ilyen kalandon és kipróbálni, mit tudnánk kihozni belőled, akkor küldj egy portrét és egy egész alakos fotót magadról, konfekciómérettel, magassággal az email címemre! Hogy pontosan mikor tudjuk összehozni a fotózást, azt nem tudom…..