Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ri_porter

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniális javaslattal állt elő a denveri Safer Alternatives for Enjoyable Recreation (SAFER) szervezet az arrafelé egyre gyakoribb repülőn történt erőszakos incidensek visszaszorítására. Az alkeszek komolyan veszélyeztetik a repülést, múltkor például egy nő Denverben leütött egy…..
Az ilyeneket szeretem. Egyenesen a Fehéz Házból érkezett a hír, hogy soha nem látott erősségű az amerikai marihuána, most érdemes spájzolni. A kormány házi kenderfarmján, a Mississippi Egyetemen megállapították, hogy 2007-ben átlag 9,6%-os THC-tartalommal rendelkeztek az…..
Kenderzsupp Fűgitár Amerikából 2008.06.03 20:45:00
Hirtelen nem igazán tudnám megmondani, milyen alkalomhoz illik, de beszívva nagyon szépséges a Sweetleaf gitár. Az indicalevél-formájú hangszert Dan Davidson gyártja két kezével valahol Amerikában. Összesen 24 darabot tervez belőle, úgyhogy nihilista drogos gitárzúzók rögtön…..
Rekordhatékonysággal, 45 perc alatt két helyszínen tartott beszédet a Kendermag Egyesület a marihuána állami szabályozása érdekében. A rendőrség szokás szerint túlbiztosította az eseményt (150 rendőr, 50 tüntető, legalább ennyi újságíró, 10-20 ellentüntető). A…..
Hét év után először állt saját lábára egy szklerózis multiplexes beteg, akin kenderkivonat-tablettát teszteltek. A 2000 óta kerekesszékben élő 64 éves férfi egy 12 hetes kúrán vett részt. Csak néhány hét után vett észre javulást, és amikor abbahagyta a tabletta szedését,…..
Múltkor csak riogattam vele, most pedig az élelmes forgalmazó a drogos internetkalózok fűnapi ajándékaként kattintásnyira van a Super High Me (torrent). Morgan Spurlock mekdonáldszellenes kirohanásának mintájára találta ki Doug Benson humorista, hogy megörökítené 30 nap tisztulás…..
Kocsmanapra nem illik jó filmeket rakni, és a tévécsatornák nem is erőltették túl magukat. Azonban úgy még sose nem volt, hogy valahogy ne lett volna, és ez igaz a tévézésre is, szóval azért lesz mit nézni ma is, ha otthonragadunk. De a filmek többsége a késő esti műsorsávban…..
comment:com San Francisco utcáin 2007.07.25 11:57:00
Az egyik legtipikusabb amcsi krimisorozat volt. 1972-től '77-ig öt széria készült belőle, szóval telibe kapta a súlyos hetvenes évek közepét. Steve Keller felügyelő szerepében Michael Douglas lopta be magát a szívünkbe, a furcsa fejű, kalapos Mike Stone nyomozót…..
A Homár tökéletesen megérti Tamás problémáját, mert sajnos sok helyen általános nézet, hogy a vendéget az első humáninterakció alkalmával le kell húzni, és ez legtöbbször a ruhatár egy vendéglátóipari egységben. Mi másért vinné be oda a cuccait a vendég, minthogy…..
Ilyen beszélgetést utoljára 2002-ben láttunk. Akkoriban volt egy parlamenti párt, úgy hívták, hogy MIÉP. Amikor a pártelnököt, talán emlékeznek még Csurkának hívták, arról faggatták a választások éjszakáján, hogy na most akkor mi van és mi lesz (kiestek, na), akkor végig a…..
ri_porter 2007.06.14 20:43:15
Klassz, most beszéljünk kicsit Árpa Atiról. Mert, véleményem szerint ritka nagy szerencséje van, hogy ilyen kevés ésszel , tehetség nélkül ilyen poziciója van az életben. Habár az ilyen apuka segítségével, most is valami kényelmes állasban tengetné napjait ha nem lett volna olyan vak és tudatlan annak idején a luxemburgi vezetése az RTL Klubnak, hogy munkát adjon neki. Mit csinált? Sorra vette a afxon érkező licenc műsorokat, kiadta brigádoknak, aláírták, hogy ő a producer, lopott pár ötletet bele pályázatokból, más műsorokból és kiadta. Még egy ilyen aranybányát sem tudott vezetni bűncselekmények és korrupció , zsarolás nélkül. Arra ügyelt csak, hogy maga helyett kis unokatestvére menjen el azokért a kenőpénzekért amiket a hivatalával való visszaélések és a hirdetési árak manipulálása végett elszedett a hirdetőktől vagy megbízóiktól. Elsőkézből tudom, hogy csaló volt és sikkasztott a cég bevételeiből. Amikor szabadúszó lett első dolga az volt, hogy bemutassa milyen szerencsétlen és tehetségtelen alkotó azzal a borzalom argo című filmjével, amiről még azoktól sem hallottam egy jó szót akik aztán minden szart megnéznek... Egy nagy nulla a pacák egy tipikus magyar tehetségtelen bűnöző habitus. De azonbelül gyáva és kisstílű. Lopott, hazudott, sikkasztott és ártott már eleget a közízlésnek. Kukában a helye, nem televízióban. Ennyit sem érdemelne mint amennyi "tiszteletet" a Jenőtől kapott, én egyből arcon köpném, aztán összeverném ha felbátorodik vagy nekem esne .. bárcsak megtenné egyszer, hogy rámtámad, önvédelemből jól helyben hagynám a díszrögbis pojácát.