Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papass

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
  Az tehát látható, hogy maga az ötlet jó. Önmegoldó feladat, odafigyelve automatikusan működik, bolondbiztos, mégis tartalmazza a korrekció lehetőségét. Mai cikkünk blogposztja...
papass 2010.06.30 14:05:25
Nos ha már körforgalomról van szó akkor itt van egy másik, csak ez Szegeden, nem tudom rendesen elmondani ezért itt egy videó róla:
www.youtube.com/watch?v=dB9P5gRjigw
a szimuláción teljesen jól működik, ám a való életben, már nem annyira. Ha nagy forgalom van rajta /már pedig szinte mindig az van, mert tranzit útvonal/, akkor életbe lép az "olasz" körforgalom, tehát teljes káosz, a körfogalmon belüli lámpák pirosra váltanak a körforgalomba vezető lámpák meg zöldre. Amúgy jó elgondolás lenne, de fölösleges lesz, miután megépül az M43 elkerülő.
Fejben nyilván sokan lejátszották, hogy megkapják a kiállítás élőben épülő tuning verdáját – Stump Andris szerint egész tisztességes, folyamatos pörgés volt az ajándék V-ös Golf körül a három nap alatt. Tehát bőven voltak olyanok, akik gondolatban a mesterekkel…..