Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dicska

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyula küldte Facebook-oldalunkra: Jogos lehet feltételezése, miszerint az order szó első jelentését vették... Végülis majdnem jó - a gombra kattintva lehet (sor)rendelni a szoftvert...
A szegedi egyetem szénszünetében az ismert egyetemi klubok mellett a József Attila Tanulmányi és Információk Központ kihelyezett büféje is pálinkaakcióval várja az egyetemistákat. A JATIK ideiglenes fabódéit a Dóm téri karácsonyi vásáron állítják föl, és a Diákhitel…..
 - Hogy hívják azt a lovat, amelyik taszítja a vizet?- ImpregRáróüdvpéter    ..
 Ezt demonstrálnám is most               múlik pontosan..
Dicska 2011.12.21 12:31:19
Sziasztok!Küldöm.Sziasztok!Zsolt..
Hát nekem volna igényem egy valódi nagymellú, inteligens, de nem túl bőbeszédü muffra, ha lehetne. Tarsszerzo vagyok, tehat a teljes felelosseget nem vallalom erte.Filozófus szerzők műveit válogatva feltűnt, hogy Hegel drága, Descartes olcsó, a Kant ár meg lovagláshoz…..
Sanyi írta nekünk a napokban, mi pedig a Brazil GP alkalmából (késve) tesszük közzé: Az Indexen lehet szavazni arról, hogy kin látnánk szívesebben a kalocsai mintás overallt, Hamilton vagy Button. Én személy szerint mind a két McLaren..
Dicska 2011.11.29 09:39:45
@Hang Ember: Ettől függetlenül Hillik hozzá. Főleg, amióta akciót hirdetett a FittipAldi.

@Machocsiga: Jaja, meg a Mediaba egér'.
Ismét Tamás, ezúttal South Park nézők és angolul tudók előnyben. Katy Perry: I kissed a girl ..
Napi Borzasztó Szóvicc PC 2011.05.21 10:32:00
 Mongoose képét a pap bácsiról, aki nem szeretne káromkodni, a szokásainktól eltérően megvágtam, mert a poén már a második képen szerepel, ezért így ütősebb lett, és a szerző, mostanra elhagyott blogjának a reklámját is leszedtem róla. ..
Dicska 2011.05.23 13:24:49
Dicska 2011.05.23 13:25:32
Nem szeretnék Galoo barátja lenni, szóvicckedvelő barátja meg főleg nem. Ridegen hangzik? Olvassátok el a levelet, amit írt nekem!Ezt a múltkor találtam ki, szóvicckedvelő barátaim örömére. Nekik fájt:-Hogy hívják azt a hajmosószert, ami kéretlenül érkezett?-Spampon.Hogy…..
Dicska 2010.06.01 11:03:20
@fourgee:
Egyébként majdnem, de a "poo" inkább jelent kakit.

És pimasz dolog, hogy a gmail-nek jó a szűrője. Egyszerűen spamtelenség!
Dicska 2010.06.06 19:55:01
@Hegel:
Hegelnek nincs is a halán téka!
Sziasztok! Mi van a Metál Lady lába között? - kérdezte levélben Bisztő Gyalla, a rossz viccek Hieronymus Bosch-a, és az alábbi képpel válaszolt saját magának. Mit is reagálhatnánk erre a durva inzultusra? Egy megbízható forrásból hallott sztori jut eszünkbe a világversenyt…..
A "teljesen értelmetlen, de mutatós, LSD-s képvicc" kategória etalonja lesz Péter műalkotása, melynek címe, minek is elrejteni, bajnaigordonbrownies. őszintén sajnáljuk. ..
Guca, ezzel az ARC pályázaton próbálkozzál, belőlünk csak agresszív remegést és tehetetlen fintorokat tudsz kiváltani!..
Alapszabály: bármi, ami úgy kezdődik, hogy "hogy hívják a", az csak borzasztóan végződhet. Természetesen Ede vicce sem kivétel ez alól, sőt. Szegény Mónika, hiába billegeti magát a kollégák előtt, a vége lehangolóbb az íróasztalon történő dugásnál is:…..
Az Erzsébet téri szökőkútban fürdenek és örömmáglyákat gyújtanak a szar humor szerelmesei: ismét valódi műegyetemista viccek a Napi Borzasztó Szóviccen! És milyen összetéveszthetetlenül irtóztató, autentikus darabok. Először egy hahotoid képvicc, a főszerepben…..
Nagyszabású pillanat, amikor valaki magától újrafeltalál egy klasszikust. A kis Gauss is így kezdte álltólag, oszt hová jutott. Lönczinél Gyurcsány Ferenc hangja indította be a jobb agyféltekére nézve igen káros folyamatot:Ez ma jutott eszembe itt a munkahelyemen rádiózás…..
azazhogy ez csak akkor igaz, ha magunk számára oké az, ahogy megroggyant az elménk. merthogy onnantól kezdve, hogy valaki észrevehetően deviáns viselkedést mutat (ami nem feltétlenül csak negatív, hanem pozitív eltétéseket is jelenthet a momentán regnáló átlagviselkedéshez…..
Egy egészen egyszerű, de legális csalást fedezett fel kn a Corában, de esélyes, hogy minden hipermarketben elsütik időről-időre:Tudom, hogy milliomodik írás ebben a témában de most aktuális: Okt. 1-jei vásárlás a budakalászi coraban. Akcióváltás okt. 3-án de a kiírt árak…..
Szerény személyem legalább akkora Schoko Bananen fogyasztó mint Te, kedves csápos barátom. A következõ termékre bukkantam rá tegnap: BANANA ICE és a LEDO gyártja(www.ledo.hu) Nemtudom, hogy tudsz-e eme jégkrémipari termék létezésérõl. Én a Hunyadi János úti Mercedes kereskedés…..