Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V.A.Lacki

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
váratlanesőcsepp Halló... 2010.08.27 18:38:07
Sziasztok, egy ideig nemirtam ide, mert fölöslegesnek tartottam, tudtam hogy ettől nemfog semmi se megváltozni.. és nem is fog, de ugydöntötem amikor lesz időm(amiből nem osk van) frissitem a blogot.;)..
váratlanesőcsepp blab 2010.02.10 20:34:00
Sokszor töprengtem a multon, és eközben éreztem szivemben, azt az érzés, hogy már sokmindent nembirok kijavítani...S, volt olyan is amiért "könnyeket ejtettem", mert tudtam, hogy nagyban befolyásolja majd az életem, de nemlehet visszafordítani, hiába probálom, hiába töröm…..
Senkisem tökéletes. Mindenkinek van egy oriási hibája, egy olyan dolga amit a legnehezebb kijavítani. Folyton halljuk ezt a hibát, és probálunk rá figyelni, kijavítani, de mégse sikerült. Miért van ez? Hiszen oly annyira akarunk változtatni, de inkább erősödik. Egyre jobban…..
váratlanesőcsepp első versem 2010.01.11 20:56:00
Titkos városom Ahogy az aranysugár eléri ajkát,S boldogság lepi el öreg tornyát,Csodálkozva nézem őt,Ahogy pompázik napvilágította színeitől,S egyszerrejót s rosszat, átérzek mindent,Ami a múltban történt, s ahogy fog a jövőben. Én szólnék hozzá…De nem…..
V.A.Lacki 2010.01.26 12:02:29
váratlanesőcsepp madárka 2010.01.20 14:41:00
Síró zene szól fülében,Mitől csípő könnyei peregnek,S eljutnak mélyre, üres lelkébe,Vörös szívét darabokra szakítva el. A rozsdás lánc is elszakadt,Mi a boldogság kötelékeként maradt,De már az is rég elveszett belőle,Csak egy nyugtatja, a bánat kínzó…..
Az igazi bajnok nemazért született hogy folyton nyerjen, hanem azért, hogy példát mutasson a világnak, hogy szeresse tenni azt amit tesz, hogy álmodjon róla s mindent megpróbáljon, hogy az valóraváljon, hogy hibázzon s azokat kijavítsa. Nem attól lesz bajnok valaki, mert kupával lép…..
Az álmok Az álmok sokszor elérhetetlenek,De mégis életet és küzdelmet táplálnak belénk,Mely segít, hogy megközelítsük,Vagy akár megszerezzük a lehetetlent.A lehetetlent még nem,De az álmot már megvalósítottam.S mint a madárfióka,Én is elérem sorsom, hogy felrepüljek a…..
váratlanesőcsepp 2010.01.12. 2010.01.13 14:37:08
A sötétség sok embernek megnyugvást ad, a test fénynélkül tud a legjobban kikapcsolni, a szem becsukva pihen meg. Azonban a lélek sötétben van a legjobban résen, félelem tölti el addig a percig, amíg nemkezdi el látni az árnyakat. a Halál is azzal kezdődik,akkor már az ember…..
"Az eső cseppjei jutnak eszembe,Mik élnek s múlnak percről-percre,Haláluk pillanatában érik el céljukat,A forró föld zárja le előttük az utat.Mi értelme van annak az életnek amit magától eldobna valaki, miért probálnak olyat menteni aki életét csak kínzásnak tekinti.…..