Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gatha

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I love fashion Városi szett 2008.11.16 21:41:34
Összeállítottam egy városi, hétköznapi divatos szettet. Szeretem a szürke színt, de hogy ne legyen túl egyhangú színes táskát és kiegészítőket választottam hozzá. A felső kényelmes, bővebb szabású, de mégis szépen formálja az alakot. A felső lazaságához egy feszülős…..
I love fashion Ünnep lilában 2009.12.02 15:12:00
Ha karácsonyra és az év végi partikra az elegánsabb stílust részesíted előnyben akkor íme néhány mesés lila ruha. Fénykorát igazából tavaly élte, dehát ezeket a darabokat elnézve nem is annyira érdekes, hogy már nem akkora trend. Vagányabbaknak a New Yorker, bőrrel variált…..
gatha 2010.01.11 16:57:30
@harmony001: Én is így vagyok. Mikor divatba jött a lila, egyebet nem lehetett kapni, csak lilát. Mostmár a szekrényem annyira tele van lilával, hogy a boltban rá se tudok nézni.
A New Yorkeresnek a szabása tetszik nagyon. A De nálam a BEBE ma nyerő. Olyan igazi vagány ruha, azt elfogadnám :D.
A novemberi Pani magazinban található egy remek divatanyag a szépséges Anja Rubikal. Igaz, még a tavalyi számban jelent meg, de akár most is megállná a helyét ami a trendeket illeti. Jöjjenek a kedvenc képeim! ..
Megint vörösszőnyegre vonultak a Hollywoodi sztárok, ismét lehet szemezgetni a különböző szerelésekből. Első csokorba az este legjobban tetsző ruhát szedtem össze. Sienna Miller egy hátul mélyen kivágott saját kollekciójából való darabban jelent meg. A zöld ruhát…..