Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
Ó, Abszurdisztán, te csodálatos ... Több millió forintot költ a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság a költségvetéséből arra, hogy a 80-100 kilométeres távolságból ingázó rendőri vezetői bejussanak a munkahelyükre - tudta meg a HavariaPress. Minderre azt követően…..
Az LMP-t körülvevő kételyeket a profi sakkos Lendvai tovább növelte, mikor bejelentette, hogy négy MSZP-s képviselőjelölt visszalép a javukra. Persze csak a demokrácia miatt, "Orbán Viktor túlhatalma ellenében". Jaj, Ildikó, 1994-ben is így aggódtunk Horn-Kuncze páros…..
nin 2010.04.15 11:41:36
  Kampányostobasági versenyünkben Nyakó István után Vona Gábor érdemli meg tőlünk az újabb svéd modellt. A komolyan vehetőségtől egyre inkább a torgyánizmus felé csúszó Jobbik-elnök tegnap a párt győzelmét és a gárda országkormányzását vizionálta, valamint a…..
Február 7-én indul hosszú (?), rögös útjára Hajdú Péter és új műsora a Frizbi, ami egy közéleti beszélgetős talkshow lesz, mélyebb, komolyabb témákkal (már amennyire a műsor keretei ezt ugye engedik), mint az eddigi inkarnációi (az ATV adásán és a Story4 TV-n is volt…..
nin 2010.01.22 11:58:24
A szakértői miniszterelnök is megszólalt végre a több milliárdos minisztériumi cafetéria-keret kapcsán: "Nem tartom magasnak a minisztériumokban dolgozó köztisztviselőknek 2010-ben járó cafeteriajuttatást." (vastagbőr) "Ezektől az emberektől összességében…..
nin 2010.01.11 15:33:16
www.youtube.com/watch?v=vOHnWLE5EUk
Még utoljára megtutujgatták egymást.
Ha kirúgja őket AZÖRDÖG, az SOK adóforintba lesz nektek (ünk)
Ki nem érti?