Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d02

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brian Day Detroitban dolgozik, és valószínűleg nincs különösebben jó kedve. Valószínűleg soha. De fotózás közben egészen biztosan mindig borzalmas foshangulat tör rá, de elképzelhető, hogy már napokkal előtte, mert a képek többsége szépen kitervelt, előkészített…..
d02 2011.08.12 17:24:22
A koreai lapok értesülései szerint az Apple nem úszta meg a Locationsgate-ügyet Koreában annyival, hogy egy szoftverfrissítéssel megszüntette a felhasználó telefonon tárolt pozícióját. Kim Hyung-Souk ügyvéd beperelte a céget, mert az kérdés nélkül gyűjtötte az infót, és…..
"Semmi sem örök, csak az ideiglenes megoldás" Cikksorozat a Moszkva térről Az előző részekben áttekintettük a tér történetét a második világháborúig és utána, majd bemutattunk egy 1984-85-ös pályázatot. Most pedig az elvetélt felújítási kísérletekkel…..
A poszt írásakor még nem tudni pontosan, mi történt, de a hétvégén verekedés tört ki az egyik pekingi Apple Store-nál a vásárlók és az eladók között. Egy nappal azután, hogy elkezdték árulni az iPad 2-t Kínában is. Ennek megfelelően több mint 100 méteres sor alakult ki az…..
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
Subba Zen mester 2011.04.10 12:19:00
A Dorottya Udvar tapasztalt Zen mestertkeres vezetői pozícióba. A mester feladata heti rendszerességgel vezetett meditációk szervezése, az irodaházi dolgozók lelki békéjének őrzése, és a dolgozók bevezetése a keleti spiritualizmus világába. Elvárások:…..
d02 2011.04.10 13:05:47
Nagyon szép szombat reggelt mindenkinek! Ma reggelre egy lightosabb bejegyzéssel készültem. Békéscsabán az egyik hamburgerezőben találtam Big Mac klónt. Azt, hogy szabályos-e, nem tudom, tudniillik a Big Mac annak a bizonyos M betűs gyorsétterem-cégnek a tulajdonát képezi.  No…..
Potom százezer forintért hozzájuthatunk ehhez a végtelenül kínos, eddig még kiadatlan nótához! Lehet, hogy szólni kéne Jennynek (aki a pezsgőt is beérzi), vegye meg, hátha ezzel végre befut. Száz rugó azért kicsit sok ezért a teljesitményért, ha valakit érdekel, ötvenért max…..