Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dnlblwn

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asskickin' vagyis kurvajó a Diesel új cipősorozata, ami az angolban egyúttal seggen rúgást is jelent. Erre a szójátékra épül a cég új reklámkampánya, ami lehetne kényszeredett is, de a szójáték jellegét és a célcsoportot figyelembe véve egyáltalán nem az. A Diesel cipői…..
dnlblwn 2010.10.02 23:01:08
Nekem is nagy meglepetés volt, de igaz a hír. A facebookon tegnap már kikürtöltem, milyen megtiszteltetés ért a Magyar Reklámszövetség szervezésében kedd este, Egerszalókon megtartott reklámkonferencián. Az MRSZ idén indította útjára a Golden Brain díjat, amelyet nyolc…..
dnlblwn 2010.10.01 21:34:52
Hatásvadász a cím, de mentségemre szóljon, hogy csak a Médiaunió új esélyegyenlőségi kampányának gondolatát vittem tovább. Az előző, 2008 végén indult, hatalmas sikerű kampány után nem volt egyszerű dolga a készítőknek (ami jelen esetben a Carbon Groupot jelenti), az itthon…..
dnlblwn 2010.09.09 13:24:39
Ahogy azt már többször is megírtuk, már május óta keresik a Tv2 új vezérigazgatóját. Az elején a Tv2 tagadta, hogy Várdy Zoltán helyett új embert szeretne megbízni a magyarországi ügyekkel a tulajdonos ProSiebenSat1, aztán július elsején a vezérigazgató mégis bejelentette,…..
Nem találod a pénztárcádat? Összefutnál régi osztálytársaiddal, de parázol a közösségi oldalaktól, hogy ott keresd meg őket? Hirdess óriásplakáton! Most olyan olcsó, hogy még neked is megéri!Nagyjából így lehetne összefoglalni azt a kampányt, amivel két hete árasztotta el…..
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..