Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csajok és....

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergő blogol Vége (1929-2010) 2010.05.01 23:58:00
A mai nap ballagásra-ebédre voltunk hivatalosak, Ági öccse ballagott. Épp jóízűen ettem az ebédet – a nap folyamán korábban nem ettem- mikor hívott a mamám. Azt mondta, hogy adjak át egy üzenetet egy, Ági falujában élő néninek, miszerint a papa meghalt.   Hirtelen…..
csajok és.... 2010.05.02 06:34:42
Nagyon szuper dolgot mesélt Levente az előbb. Egyébként kalandos körülmények között ért haza. Holnap kifejtem!Frissítés (2010. 04. 29)Szóval Levente azt mondta, hogy a dubai-i betegbiztosításunkkal Kanadán és Amerikán kívül bárhol ellátnak bennünket magánklinikákon. Itthon…..
Délután elmentünk megnézni a várat, a Mátyás-templomot, a Halászbástyát, a Parlamentet, a Vajdahunyad várát.Az egész azzal indult, hogy Ági elkezdett azon picsogni, hogy ő nem akar a városban vezetni, mert nem tud. Egy idő után megelégelve a szarakddást - és rendet téve a…..
Gergő blogol Takarítás, pihenés 2010.04.24 23:41:00
Ma ahogy felkeltünk és megreggeliztünk, elmentünk Levente feleségének autójáért is (erről az autóról is írok majd, főleg a váltóról), majd boltba és csináltunk Janival (Levente kínai feleségének fia) egy kis kaját. Mikor hazaértünk, Ági és Jani nekilátott a kajának…..
Gergő blogol Az első "munkanap" 2010.04.22 23:41:00
Tegnap abban állapodtunk meg, hogy reggel megbeszéljük a mai napot.Végül délben hívtak bennünknket, hogy mehetünk, bemutatnak a munkatársaknak (nagyon érdekes, hogy van olyan húsz év körüli kiscsaj, aki háromliteres BMW X3-mal jár be). Elég jó hangulatú cég, és nem az a gagyi…..
Mostanában nem igazán alszom jól, de ez a mára virradó éjszaka túltett mindenen.Tegnap a nagy húsvétozás (gyakorlatilag zabálás egész nap, hat fogás háromféle sütivel, este halászlé) után bementünk a papámhoz az otthonba. Ott egészen ledöbbent mindenki, ahogy figyeltem az…..
A mai napom a szépítészet (kozmetikus kétszer: délelőtt és délután, valamint a fogorvos) és a főzés közben Áginak való segítséggel telt.Két dolgot csináltunk:1. Töltött burgonya (recept itt, bár a krumplikat nem árt megsózni töltés előtt)2. Epres tiramisu (recept itt, bár…..
csajok és.... 2010.03.31 23:04:19
Miután ma eljöttem az otthonból - vittem a papámnak krémest -, elmentem fodrászhoz. Az iskola felé mentem, természetesen a gyerekek kirohantak a kapu elé, annyira örültek nekem. Visszafelé be is ugrottam, már csak a takarítónő és a napközis tanár volt benn (róla itt, a…..
Épp a napokban sikerült az előző munkámmal kapcsolatos édes/keserű élményhez jutnom, máris itt a következő.Épp a nagypapámtól jöttünk el az otthonból, mikor látok egy csomó gyereket lefordulni a másik sarkon. Épp a csoport végét láttam meg és ők is kiszúrtak. Nagy…..
csajok és.... 2010.03.26 22:55:23
@GGerg: Tudom, hogy a pénz nagy úr, de neked ezt a pályát kellene folytatni! Tanítani, példát mutatni (emberségből)! Ez egy hatalmas ÉRTÉK a jövőre nemzedékének!
Szerinted?
Holnap lesz a nagy nap, megyünk Pestre a Gellért Szállóba: meghallgatásra.Már pont, mikor majdnem lemondtunk volna róla. Nagyon sok a stressz bennem mostanában. Sikerült félre tennem egy csomó pénzt - legalábbis az én szintemen. Januárban azért nem mentünk ki Angliába, mert azzal…..
csajok és.... 2010.03.06 21:13:39
Gergő blogol Zabálás felsőfokon 2010.02.19 20:06:00
Épp az imént jöttünk meg anyukám főnökétől, ahová csak egy orvosi receptért mentünk, de ottragadtunk kajálni. Ettünk halat, libacombot, somlóit, gesztenyepürét, stb. Az a baj, hogy ittunk: pezsgőt és Cointreau-t is. És nem vagyunk hozzászokva a piához egyáltalán. Utána az…..
csajok és.... 2010.02.19 22:33:06
She's a Maniac on the Floor Just a still town girl on a saturday night, lookin' for the fight of her life In the real-time world no one sees her at all, they all say she's crazy Locking rhythms to the beat of her heart, changing woman into life She has danced into the danger zone, when a dancer…..
Nincs káros szenvedélyem, soha nem cigiztem,  nem ittam, nem kávéztam, nem drogoztam. Illetve mégis van, az én szenvedélyem a csokoládé és úgy általában az édességek.Viszonylag hamar elhagytam a kommersz, rossz minőségű, kakaóvajat nagy mennyiségben tartalmazó szar…..
Ma három hetes a blog.Igazából nem akartam én feltétlenül olvasottsági rekordokat döntögetni, mert nem hiszem, hogy különleges blog lenne ez, de nagyon elégedett vagyok az olvasottság számaival. Azért indítottam, mert újra aktualitása lett számomra a korábban megírt…..
csajok és.... 2010.01.23 22:02:17
Ebben az országban rengeteg probléma van, amelyek egyenként is igen komolyak. Csak pár ezekből megemlítés szintjén: nyugdíjrendszer, cigánykérdés, adórendszer, egészségügy, oktatás. Tapasztalataimból okulva ez utóbbit feszegetném. Miért probléma az, amit tapasztaltam anno és…..