Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feuda3

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem én, hogy "országot építeni és fejlődni" a Fidesz csökevényes agya szerint csak úgy lehet, ha nem áll természet- és környezetvédelmi "akadály" ez előtt a magasztos cél előtt, de álljon már meg a menet!Szakmai szempontból lesújtó hír a Greenfo-ról,…..
feuda3 2010.08.20 13:11:06
@Pacsker: na végre valami értelmes felvetés, de ezt mondtam már
Illés Zoltán államtitkárként ugyanazt csinálja, ami ellen évtizedekig küzdött. Van-e visszaút a sötét oldalról?  Sok visszás dolog történt a Fidesz-kormány hatalomba lépése óta. A legszembetűnőbb az a „forradalmi” lendület, ahogy a közhivatalokat, a…..
feuda3 2010.08.11 17:28:52
@Galadhriel:

nem vagyok zöld, hanem öko, sőt ökokonzerv, ha nagyon érdekel

sőt mások is mondták, pld. M. Thatcher, ezek a rendszerváltáskori, félelemből táplálkozó érvek annyira gyengék..., nézzetek szét jobban a külföldi sajtóban, meglepődtök: ott is hullik a férgese, ha gyün az új korzos, gyerekorában úgy hívták politikai váltógazdaság

A nemzeti érdeket már nem tudom miért írtam. Illés nem környezetvédő, hanem miniszter, aki jó dolgokat csinál - jelentett be. Azért természetesen lehet ütni, hogy meg is valósítsa, de az a kirúgott egy-két embert dolog, más téma.

Mondom, ha Te prezentálsz valami kimutatást, tanulmányt stb. hogy miért ne kellett volna kirúgni az NP igazgatókat fejet hajtok...

Addig is jó szórakozást.
feuda3 2010.08.19 23:18:48
@Lastres: tévedás, Carl Schmitt tapsolt volna...
OV intézkedései nem építik le a demokráciát, még egyszer leírhatom, hogy ez az érvelés ugyanoda fog elvezetni, ahová az SZDSZ-t vetette a sors. A "demokrácia-deficit" alatt azt értettem, amit te is helyesen megállapítottál a madárkákkal kapcsolatban. Putyini rencer, ez? Ez olyan, mintha a francia gazdatüntetéseket akarnád a magyarokéhoz hasonlítani...

Az LMP definiálja magát a klasszikus emberjogi-kiterjesztős liberális hagyomány folytatójának. Egy elvhű konzervatív ezt is kikéri magának... :)

"Én viszont elutasítok minden hatalmi önkényt, akkor is, ha "felsőbb jóra" hivatkozik." -> pld. ez egy tipikus libsi mantra, Kiss János & Rawls meg a többiek értéksemleges-állam koncepciója. Amit szintén nem fogadok el, sőt ebben látom a problémát.

Te is szalmabábúzni akarsz? Említettem, hogy nincs Kánaán, és nem foglaltam állást a nekem tetsző berendezkedés és OV intézkedései között. Csupán azt állítom, hogy ez nem a demó vége.

A Natura-s ügyet figyelem, valós probléma, most kiderülhet, hogy Illés csak bejelentőzött vagy komolyan gondol valamit. Ha szerveztek tüntetést megyek, valós probléma. Csak ne legyen már civilnek álcázott LMP-s sajtótájékoztató a dolog. Köszi.

Szerinted mekkora kedvvel pályáztam volna az elmúlt 8 évben bármilyen minisztériumba? Lyaly, hagyjuk már az érzelmi szálakat, gondolom te is ismered a szoci minisztériumokat, én még rúgdosnék ki embereket.

Csak sajna nem látom, hogy fasza gyerekeket vennének fel - hanem práter utcai iskolaigazgatókat. Látod, nem vagyok kincstáros...
Az ausztrál zöldek olyanok, mint a dinnye: kívül zöldek, belül vörösök – írta George Pell bíboros, Sydney érseke a közelgő, augusztus 21-i ausztrál választások alkalmából megjelent cikkében, amelyben arra figyelmeztetett: a zöld etikát arra találták ki, hogy…..
feuda3 2010.08.11 16:59:06
@dobray: sztem se, jó a poszt, csak az lemaradt :)