Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p-Lutonium

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A legtaxibb érzés 2010.01.08 09:55:00
A rendes forgalmival, valamint a hivatalosan lefordíttatott Euro 3-as átalakítási engedéllyel Tamás berobogott a Mozaikba, hogy elkezdje görgetni a behozatal úthengerét. Nézik a szakértők a papírokat – hát ezen sehol nem szerepel, hogy Euro 3-as. Dehogynem, ott áll rajta, hogy…..
p-Lutonium 2010.01.10 22:38:10
@sztrovacsek: Ez az 1350€ gondolom font (£) akar lenni, de nem annyi, az tuti. Ahogy Cortina V6 is írta, £190 vagy valami ilyesmi. Nem olcsó, de nincs az a viszkető érzés az emberben, hogy egy autó vásárlása plusz 100e az autó árán felül, és mindez azoknak a hivatalnokoknak a fizetésére megy, akik aztán a legtöbbet kekeckednek veled.

@karlmann: Igazad van, a vevő valóban elszúrta, ugyanis exportálásnál egy másik fecnit kell kitölteni, ami szintén a forgalmi része (azt hiszem a barna). A régi tulaj - csak export esetén - EZT a fecnit küldi a DVLA-nek, és az új tulaj megtartja a TELJES forgalmit, amire mellesleg magyarul is rá van írva, hogy FORGALMI ENGEDÉLY (ragszkodni kell hozzá, mert a legtöbb angolnak fogalma nincs róla, hogy ez hogy működik). Ezt talán még a gyíkok is elfogadták volna a Mozaikban.
Igazad van bizonyos dolgokban, hogy bürökrácia itt is van, viszont az pl, hogy nem küldenek királynő pecsétjével hitelesített papírt, az azért van, mert rohadtul eszükbe nem jut, hogy az emailt valahol nem fogadják el. Lehet - sőt biztos, hogy vannak itt is idiotizmusok a rendszerben, és te a te üzletágadban sokat szívsz emiatt, viszont tuti, hogy autóügyekben az angol az egyik legliberálisabb, és legegyszerűbb rendszer, ami csak létezhet egy demokratikus, civilázáltank titulált országban.

@Csikós Zsolt: Ismételten remek cikk, gratula hozzá, még sok ilyet. Az "angolos" cikkeidet pedig kiváltképp szeretem. Amennyit ti szívtok ebben az országban, annyit ember nem hoz össze egy élet alatt.