Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The On3

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reklámipar Tej és keksz 2011.09.13 08:00:00
Az Oreo keksz külföldön olyan, mint nálunk a Pilóta keksz. Igaz az Oreo bebiztosította és folyamatosan szinten tartja kultuszát és nem hagyja, hogy elfelejtsék. Ez a tejes krémmel töltött keksz pedig humorosan tálalja magát reggelire. Szerelmi bánatra jó szívvel ajánljuk nutella…..
A cukor ára átlépte a 300 forintot, és imitt amott azt hallani, hogy 5 kg-nál többet nem is vihet haza a kedves vásárló. Édes életről álmodtunk, aztán erre itt a cukorválság is. Bár sok szakértő állítja, hogy a cukor drágulásának elsősorban világpiaci okai vannak, mint a…..
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
The On3 2010.12.10 11:30:48
Nem is olyan régen a Burzsuj blog tette közzé a hírt, mely szerint egy Hassan al Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah nevű úriember eladna egy pár igazán érdekes autót. Barátunk, Hassan, akit mindenki csak brunei szultánként ismer, az utóbbi időben némiképp gondterhelt, hiszen nem mennek…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Egyik kedvenc mocsokblogunk, a Puruttya Blog bloggereit (bloggerét?) faggatuk, hogy miért jó az nekik, ha ha valaki hányingert kap a posztjaiktól.Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne?Nagyon kedvesek az ápolók, minden nap néhány…..
  Vannak azok a mágikus reklámok, amik egy perc alatt térdekényszerítenek egy felnőtt férfit, mint a Sony Bravia első szpotja. A pattogó labdák esetében a szívszorító zene hozta a hangulat jórészét, és a receptet azóta több helyen hasznosították. Legutóbb David Fincher…..
The On3 2008.10.20 22:17:17
The On3 2008.10.20 22:19:23
nem elb@sztam, a nagy öreg, Morricone elöbb megcsinálta, tőle nyúlta a Metallica is:
www.youtube.com/watch?v=Zm7EeuWnc-8
Követelem, hogy a "beesik", "melléesik", "mögéesik" és az "esik" mit oly használatát, továbbá a "nagyon megérkezett mögé" és a "Kubica hirtelen nagyon széles lett" kifejezések éterbe üvöltését Forma-1-es közvetítések…..
The On3 2007.07.08 21:47:52
Visszatérő ügynökünk, Dexter68 saját bőrén webáruház-tesztelésbe kezdett, és belefutott a Mountexbe, akik viszont melegebb éghajlatra küldték a rendelését: Történt egy bánatos reggelen, hogy elhatároztam, hogy nordic-walkingolni fogok. Ez olyan, mint a sífutás, csak az ember…..
ezen a Brian Setzer-koncertfelvételen? És ha igen mit is jelent ez? Brian Setzert mindenesetre imádjuk, el is kezdtük növeszteni a fejpáncélunkról csöngő szőrszerű kitinszálakat és vettünk egy doboz hajolajat...