Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackhawks

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz estére készülödtünk. Ellenfelünk az a L.É.C együttese volt, akik az eddigi hat mérközésükből ötöt megnyertek, így egyértelműen bajnokesélyesnek tartottuk őket, úgy gondoltuk így nagyobb játékerővel is rendelkeznek nálunk. A mérkőzés elején kiderült, két…..
Ma este 21:15-ös kezdéssel lejátszottuk harmadik meccsünket a bajnokságban! A meccs kezdésén érezni lehetett, hogy mi dominánálunk, ez egy gyors gólban mutatkozott meg! Roli és Tomi összjátéka után utóbbi szerezte meg a vezetést! (1-0) Ezután folytatódott a "gála"...!…..
blackhawks 2010.03.19 21:52:20
Ma 6-kor a BEAC öltözőinél találkozunk egy kis foci gyanánt...
blackhawks 2010.03.02 20:54:45
Fontos győzelmet aratott a Sapa Fehérvár AV19 az Erste Bank Eishockey Liga címvédője ellen. Az első harmadban a KAC lőtt többet kapura, a vezetést mégis a Volán szerezte meg a védő Niklas Andersson révén. Ezt még ebben a harmadban egyenlítette ki Brandner. A harmadik harmad…..
Az olimpiai férfitorna első mérkőzését hozta az esélyesebb csapat, de nem valami óriási fölénnyel. Az amerikaiak egy góllal nyerték az első harmadot, kettővel a másodikat, a harmadikban végső soron már pihenhettek. A statisztika szerint nem volt túl sok kapura lövés a…..
Ideges mérkőzésen húzta be a győzelmet az EBEL-utolsó Jesenice ellen a Sapa Fehérvár AV19. Kovács Csaba és Palkovics góljaival elhúztunk, de a szlovénok még az első harmadban szépítettek. A másodikban aztán ütöttünk még kettőt Mihály és Vas János révén, majd egy…..
Jégkorong Fehérvár–Graz 2-3 2010.01.22 21:38:00
Nem sikerült elkapnia a Sapa Fehérvár AV19-nek az EBEL-listavezető Grazot. Vas János révén vezetést szereztünk az elején, kettővel válaszolt az ellen, Mihály a 44. percben egyenlített. A Graz 58:07-nél jutott előnyhöz ismét, ezt kapuslehozatallal sem tudtuk egalizálni, 2-3.…..
Az eddigi tapasztalatok alapján az erősebb, jobb csapatok ellen tudtunk igazán jól teljesíteni, a velünk azonos szintűekkel szemben döcögött a szekér, figyelmeztetett Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenicébe indulás előtt. A csapat a szezonban először nem tér haza…..
blackhawks 2010.01.15 21:24:12
A fejekben próbáltunk a leginkább változtatni, ügyelve arra, hogy az elmúlt időszak sikertelensége miatt amúgy is kissé önbizalomhiányban szenvedő csapatot ne vágjuk agyon, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok vasárnap este egykori mumusát,…..