Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cthulhu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, rányomult az egyház erre a Clear Magyarország - 2010 témára, mert erősen kezdték az évet.Az EZO magazinos cikket ez a két akció követte, mindkettő a belső levelezőlistáról származik.Az első elkövetője Kopiás "Lobbista" Gábor Feladó: Kopiás…..
cthulhu 2010.01.11 02:00:00
@ElPadre: Igaz, egy kollégám nekem is mutatta a drogellenes füzetkét, amit a kezébe nyomtak az utcán. Kb. két perc volt rájönnöm, miről van szó. (Mivel sajnos volt már dolgom a szcivel).Persze csak szerényen, a végén, kisbetűvel szerepelt ám a lényeg...
Undorító. Persze, ne drogozz, akkor nem tudod rájuk elb...ni a pénzed. Rohadt dögkeselyűk.
cthulhu 2010.01.11 18:33:00
@Warlimont: Asszem nagyjából egyetértünk, főleg ami az utolsó két sort illeti.
Trans: Veled nem annyira... Persze más vallásban is vannak hibák, de most a szciről van szó. Rengeteg kommentnél előjött ez a "de más vallások is" téma. Ebből aztán jó kis személyeskedések, vagy szimplán végtelen viták lesznek sokszor. Minek? Itt a szcientológiáról beszélünk, akinek mással van gondja, az gondolom megtalálja a megfelelő fórumot.
Nem csak szétesett drogos, vagy elvakult szektás létezik. Golyó vagy kötél? Mert ez úgy hangzik. Azért legyen már más lehetőség is... (Nem ciánkapszulára gondoltam:)