Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rumanigge

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki mérkőzések visszavágóival folytatódik este az OB I. középszakasza. Este fél hétkor az Újpest a Miskolci Jegesmedvéket fogadja, a Dab.Docler pedig a Ferencvárost. Sok hiányzója ellenére nem várt módon fölényes győzelmet aratott pénteken az Újpest Miskolcon. "A…..
A dunaújvárosiak nyerték a Mol Liga bronzmeccsét, nem mindennapian drámai fordulatok közepette. A két csalódott csapat találkozóján az alapszakaszgyőztes hazaiak szereztek vezetést, ám utána három gólt lőttek egymás után a csíkiak. A harmadik harmadot 2-0-ra nyerte a Dab.Docler,…..
Véget ért a Mol Liga és az országos bajnokság alapszakasza. A sorozat három mai mérkőzése közül kettőn hazai, egyen vendéggyőzelem született. Az SC Csíkszereda másodszor is felülmúlta az Újpestet (5-3), ezzel megszerezte a második helyet, a lila-fehérek harmadikként zártak, a…..
rumanigge 2010.01.17 21:04:52
@zsolt777:

"A futball egy nagyon egyszerű játék, amit 22 ember játszik 90 percen keresztül, és végül mindig a németek nyernek." Gary Lineker

Ezt az örök mondást szerettem volna átültetni jégkorongos stílusba, majdnem sikerült.

Tudom, hogy még nem nyerték meg, de nem gondoltam volna, hogy 10 perccel a vége előtt 2-1- es fradi vezetésnél majd fordítani tudunk. Lenyomtam egy meccset NHL09-ben és reménykedtem, hogy legalább egy hosszabítást kiharcolunk. Erre tessék. Hosszabítást?! Egy frászt!!! Bevágunk 4-et és ..... Szóval izgalommal várom a következő hétvégét.
rumanigge 2010.01.17 21:26:31
@Nyuszí O_o:

Semmit nem adnak ingyen. Szerintem a fiúk tanultak a Miskolc elleni kupaelődöntőből. Most az a Stars következik, aki a 2.legkevesebb gólt kapta utánunk, de ellenben túl sokat se lőtt.

Minél előbb be kell lőni az első gólt és utána szerintem nem lehet gond. Ahogy a Miskolc ellen is Tőkési bombája vette le a terhet. Sok-sok év múlva senki sem fog emlékezni arra, hogy milyen nehezen vertük meg a macikat az elődöntőben, csak arra, hogy a döntőben az Újpestet győztük le.

Szerényen, de én tele vagyok egészséges önbizalommal. Hajrá Újváros!
A Mol Liga-alapszakasz utolsó játéknapján az OB I-es bónuszpontok jelentik a tétet. A tegnapi SC Csíkszereda–Újpest mérkőzést követően a közös liga rájátszásának kialakult a menetrendje. Ma három mérkőzésen lehet szurkolni a kedvenc csapatoknak. Magyar idő szerint…..
Ma este két mérkőzést játszanak a Mol Ligában. A Vasas-Újpest rangadónak komoly tétje van, mind a Mol Liga, mind az OB I. folytatását befolyásolhatja az eredménye. A Vasas kisebb meglepetésre pénteken vereséget szenvedett a győzelmet jobban akaró Ferencvárostól. Glen…..