Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ak85

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Heti Apple-csaj: Jázmin 2011.07.12 17:08:00
Dammak Jázmin tehetséges. Nem egyszerűn tehetségeske, fotóit elnézve igazán kiváló képességekkel bír az 1984-es születésű, tehát még nagyon fiatal hölgy. Nem csoda, hogy az apai ágon tunéziai lány nyerte meg a Miss Universe Hungary-t 2008-ban, és nem mondjuk én.Én például…..
ak85 2011.07.12 19:53:09
@Gerzsonka: ha még nem lenne világos: egy közeli barátnőm cigánytámadás áldozata lett két éve, amit már soha nem fog kiheverni. A fenti cikk szerzője arra alapozta a karrierjét (nem ezen a fapados blogon, hanem az indexen), hogy azt a politikát éltesse és hirdesse, ami ezt lehetővé tette, sőt explicit módon az elkövetőket vette védelmébe. Szentül hisz a cigányok áldozatszerepében, és ezt tébolyult igehirdetőként publikálja úton-útfélen. Nagyjából ennyi bajom van.
ak85 2011.07.12 19:02:12
@randomgenerator: Nem fontos, hogy értsd. Aki követte a szerző működését az elmúlt 1-2 évben, az érti. A hozzászólásom valóban primitív, azonban neki még ez is túl jó, hidd el. De ha bővebben érdekel a téma, akkor javaslom a választások előtti karcolatait tanulmányozásra, ill. pl a miskolci rendőrfőkapitány leváltásával kapcsolatos megnyilvánulásait, a másik díszpéldány, a munk "tökfej" vera hasonló munkásságával együtt.

Erre persze mondhatod, hogy ez egy tematikus blog, és mi a francot keres ez itt, viszont én nem tudom a kontextusból kiszakítva szemlélni a szerző egyes irományait, főleg miután magát a blogot is az index tartja fenn, akinek a magyarósi ezeket a jellegzetes vérgőzös ballib cikkeket összehányja.
ak85 2011.07.12 19:48:24
@sleepy: wastistdas, mi? Meg kificcen. Én legalább megtanultam írni. Nem az egyetemen, még az általános iskolában. Egyébként külföldről írok és mégsem okoz nehézséget ékezetes karaktereket használni. Szerintem gondolkodjon el rajta, ki tévedt el.
Burzsuj Szafari a Louis Vuittonnal 2010.08.20 14:14:00
Egyenesen Afrikáig ment legújabb katalógusfotózásához a Louis Vuitton, az exponálógomb nyomkodását pedig Carter Smith-re bízták. Az eredmény a most közzétett bő tucatnyi kép alapján pazar lett, személyes kedvencem a Monogram mintás pokróc, amin nem mellesleg Ernest Hemingway…..
ak85 2010.08.22 10:26:42
@Dagi Omega: Megnéztem a hozzászólásaidat máshol is. Te valami kis frusztrált, meleg, sikertelen görcs lehetsz, állandó gúnyolódás céltáblája.

Lehet negatív kommenteket írni, de legalább lenne valami hozzáadott érték: cinizmus, humor, éleslátás, eredeti gondolatok.

A te kommentjeidből csak egy dolog jön le: a végtelen butaság. A saját anyanyelveden nem vagy képes leírni egy tőmondatot ordas helyesírási hiba nélkül.
Korábban írtam arról, hogy tömeges öngyilkossági kísérletek árnyékolják be a Foxconn shenzheni üzemét, azt, ahol többek között Maceket, iPodokat és iPadeket szerelnek össze. Legutóbb harminc öngyilkossági kísérletről adtak hírt, és korábban is ugrottak már ki ablakon a…..
ak85 2010.05.22 16:48:49
@wiener: De, jó, hogy mondod, megittam a paradicsomlevem. Kevés borssal és zellerrel szeretem.
Az adatot a Wall Street Journallal közölték bennfentesek, akik azt állították, tavaly csaknem 10 ezer iPhone-használó csatlakozott fel rendszeresen a redmondi vállalat belső email-rendszerére, vagyis a Microsoft összes alkalmazottjának legalább 10 százaléka használja a konkurens…..
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..
Tavaly október 29-én mutatták volna be itthon a Fűrész hatodik részét, ám a tisztelt Korhatár Bizottság extrém erőszakosnak ítélte a filmet, ezért  X besorolást kapott.  Ez azt jelenti, hogy a moziknak nem éri meg levetíteni a filmet, ugyanis az ilyen produkciókat magas…..