Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jonka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Luczifer-bazár Gyilkosok 2010.02.10 06:01:00
                Tehetségükkel, képességeikkel tisztában lévő fiatal zenészeket hallgattam játszani és beszélni. Amikor játszottak égtek, amikor beszéltek gyilkoltak. Állították, aki negyven felett még…..
A világ legrangosabb kifejezetten orvosi blogversenye a Medgadget Weblog Awards, melynek a technológiai díját 2008-ban az angol blogom, a Scienceroll.com, nyerte meg.2010-ben újra indul a verseny és a Scienceroll döntőbe került a Best Medical Technologies/Informatics Weblog kategóriában.…..
Bogarat ültettek a fülembe, fordítsam le én is a Vándor éji dalát. Csak úgy Kosztolányi, Weöres és még sokak után, lehetőleg anélkül, hogy befolyásolnának, csak az eredetire hagyatkozva. Nem bírtam ki, hogy meg ne próbáljam, csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne…..
Luczifer-bazár Fények és árnyak 2010.01.14 08:40:00
Kövér Lajos – majd egy helyesbítés – László a falunkba látogat. Igen, ő.              A vendéget kora este a helyiség reprezentatív vendéglőjébe várta a község aktív polgár polgárainak népes csoportja. És én. Ő pontosan…..
Luczifer-bazár Szabadoknak 2010.01.10 10:00:00
„Foglald el a rabokat, vagy a rabok foglalnak el téged.” A tököli smasszerek mottója. Maguknak mondják, de ettől még mi is érthetjük. Feltéve, hogy nem akarunk a rabok foglyai lenni. Akiket kint úgy hívnak, hogy tömeg. ***(A tömeg nem = a nép, a társadalom, a sok a stb.…..