Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jethro_a

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta nagyjából világ a világ, azóta az Excel jópár elgondolkodtató és fejtörést okozó kérdése közül az egyik a mai napig az, hogy miért nem lehet elrejtett munkalapokat egyszerre láthatóvá tenni, miért kell ezt manuálisan egyesével megcsinálnia egy mezei felhasználónak? A következő posztban…..
Papírunk van arról, hogy jó úton jár a magyar gazdaság, hazudja arcunkba a Vezér, de sajna az ámokfutásáról kiállított legfrissebb európai bizonyítvány nyomán inkább az a kézenfekvő következtetés: kibaszott nagy mákunk van, hogy beléptünk az unióba. Elég röhejes, hogy…..
Tisztelt Cím! Arra keresném a választ, hogy ma Magyarországon miért hunyunk szemet afelett, hogy munkajogilag a legnagyobb csalók a közmunkásokat foglalkoztató közintézmények és önkormányzatok?A közmunkások nagy részét nem a papíron lejelentett munkakörben alkalmazzák, ezzel…..
jethro_a 2012.07.01 21:14:14
@lavór: Még ha esetleg így is lenne, akkor sem ez viszi előbbre a világot, amit ill. ahogy te csinálsz.
jethro_a 2012.07.01 21:21:55
@lavór: már megvan az IP cím amiről írogatsz, hamarosan lesz egy-két meglepi! Izgulhatsz!
jethro_a 2012.07.01 21:24:14
@lavór: vannak ennél hatékonyabb módszerek is
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
Magyarország újabb leminősítése miatt a parlament költségvetési bizottságának összehívását kezdeményezte Varga Mihály, a testület fideszes elnöke. A politikus szerint a Standard & Poor's, majd a Moody's adósminősítésével a kormány feltette a koronát eddigi…..
jethro_a 2010.12.07 09:55:43
@melus79: Látom Te már megtanultál kicsinek lenni... behódolni, haptákba állni minden ijesztőbb tekintet előtt.

Csak azt nem látjátok hogy akik így tesznek azokat a végtelenségig kihasználják, semmibe veszik, kiröhögik és mikor eleget facsartak belőlük eldobják, mint egy taknyos zsebkendőt...
jethro_a 2010.12.07 10:04:28
@melus79: Sok minden egyéb szempont is van a számoknál, hidd el nekem :)

Most már megyek, mert muszáj dolgoznom.
Szép napot mindenkinek!
jethro_a 2010.12.07 10:06:24
@kodó tamás: Tamás, még annyit, hogy rengeteg más dolog is van, mint a számok. Nyilván azon szűk rétegbe tartozol MÉG MOST, akik nem a kifejezett nyertesei kormány intézkedéseinek, de nem biztos hogy mindig itt is maradsz.
Ezt ne felejtsd el. Rengeteg más szempont is van!

Most már tényleg búcsúzom, sziasztok.
Végül ezt a szódabikarbónás kenyeret sütöttem meg (immáron másodszorra), és csak azért szentelek neki külön bejegyzést, mert már az illata alapján is gyanús volt, hogy már biztos csináltam hasonlót, csak azt máshogy hívták. Hozzávalók: 20 dkg finomliszt…..