Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arvisura

172 bejegyzést írt és 701 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SOKKÖZNAPOK FÜSTÖLGÉS 2013.03.12 11:37:25
A dohányzás káros az egészégre! Már nyolc éve nem dohányzom, ennek ellenére fafejű arroganciának tartom, ami hazánkban a dohányzás elleni „harc" tekintetében történik. Én nem a felvilágosító, leszokást segítő, a rászokást megelőző szakszerű propagandát…..
Az alábbiakban a 2011. november 24-én közzétett levelem teljes szövege olvasható.       Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Kedves Viktor!   Rég beszélgettünk. Régen beszélgettünk. Volt egy álmunk egy élhetőbb kollégiumról, egy nagyobb tudást adó egyetemről, egy…..
arvisura 2012.01.06 18:34:39
SOKKÖZNAPOK A TÁL CSALÁD 2011.08.29 10:48:20
(Köszönet Icának!)Csak magyarul beszélőknek... Tudjátok, hogy hány tagja van a mi családunknak ?Először is itt van az öreg Dik Tál, aki mindent irányítani akar, aztán ott van Protes Tál bácsi és fivére Szabo Tál, akik folyton ellenszegülnek ésmindent meg akarnak változtatni.A…..
SOKKÖZNAPOK ADÓS RABSZOLGASÁG 2011.08.29 10:19:00
(Felhasználva:  Drábik János írásai)  Mi vitte az országot a szakadék szélére, avagy - Hol a pénz, urak?!... Üdvözlet mindenkinek! A következő néhány napban, részletekben leközlök egy írást, amit a magát "Szabad Európának" nevező társaság…..
A tudomány mai ismeretei szerint csupán egyetlenegy embercsoport mentes a ráktól. Ez a teljes immunitást élvező kis közösség a hunza törzs Kasmír északnyugati hegyvidékén, s tagjai híresen hosszú életűek.Legfontosabb táplálékuk a kajszibarack. Internetes oldalakon gyakran…..
2011. június 24-én, Csontos János úr meghívásának eleget téve városunkba látogatott Dr. Omboosuren Erdenechimeg asszony, Mongólia magyarországi nagykövete. Látogatására elkísérte férje és Dr. Oláh Lajos parlamenti képviselő is.Csontos János képviselőként nyolc éven át…..
Karácsony Gergely a mai Népszabadságban minden bizonnyal nagy vitákat generáló gondolatkísérlettel állt elő. A felvetés lényege röviden: a következő választáson indítson közös jelölteket az ellenzék három pártja, nyerjék meg kétharmaddal a választást, felhatalmazásukkal…..
Ajtódísszel több kisbabát:"troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.07.12. 23:01:49Annak vagyunk éppen a tanúi, ahogyan a talajt vesztett ballib megmondóemberek a legszentebb dolognál is szentebbet, a gyermekvállalást veszik össztűz…..
arvisura 2011.07.13 08:55:05
@Nard: de magyarokból!!
SOKKÖZNAPOK Gyimesbükk 2011. 2011.07.12 11:27:00
Érdemes végignézni a képeket, legalább emlékezetünkbe juttatja, hogy egykor nem voltunk ilyen egymásra irigykedő, megosztott nép. Merjünk magyarok lenni ott is, itt is! Nem mi loptuk meg Európát, hanem Európa lopott meg bennünket!Sajnos ennek a népnek a legtöbbet a betolakodók…..
A Homár igyekszik távoltartani magát a napi politikától, de a junkfoodadónál azért már kinyílt az ollója a zsebében. Ki mer abba beleugatni, hogy milyen szart tömünk a pofánkba? Jó, persze, ez csak egy újabb kamu indok egy újabb kamu adó bevezetésére, nem kell izgulni. Viszont…..
"Itten kérem, az 50-es évek óta nem tartóztattak le kémfőnököt" - kommentálta az egyik ismerősöm szombaton Laborc Sándor, volt NBH főnök letartóztatását. Pedig Laborcz már csak a dominósor egyik bábúja volt, azt még ma nem tudjuk, hogy a sor végéről, vagy a…..
„Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi, a füves ember és Dr. Dávid Tamás professzor, a Magyarok Házából, ill. Lébényből üzeni tisztelettel:Emberek! Ébresztő!! Gyógyítható a rák!!! Mindig is gyógyítható volt!Az immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más…..
Az egyházi ének egy égi gazdáról tanít, de addig ezen a sárgolyón meg kellene maradni akkor is magyarnak, ha Trianon széttrancsírozott, a talpalattnyi földünket ingyenélők, torzszülöttek próbálják kilopni alólunk.Köröz egy levél a világhálón, melynek tartalma itt-ott…..
Mégpedig nem is akárhogy.Egy kép a szerdai Magyar Közlönyből:És még egy: MTI-hír, hogy "A közmunkaprogramot és a közmunkaalap forrásainak felhasználását Papp Károly helyettes államtitkár irányítja a Belügyminisztériumban."Vajon ki lehet ez a frissen kinevezett…..
arvisura 2011.07.01 18:13:40
SOKKÖZNAPOK AKARSZ-E VAJDA LENNI? 2011.06.30 23:42:00
Olvasom: Hajdú-Biharban már két megyei cigány vajda is van. Hogy hányféle szervezetnek, milyen jogcímeken juttat az állam (vagy alapítványai) péterfilléreket, senki sem tudja. Áldemokráciában, porhintésben nincs hiányunk.A következő írás interneten érkezett. Sajátos…..
  A kormány számos, nehezen magyarázható és indokolható gazdaságpolitikai intézkedései közül talán a legnehezebben azon törvénymódosítások sora védhető, amelyek hatására egyre nagyobb számban nyílnak meg tudottan adókikerülésre lehetőséget adó jogszabályi kiskapuk.…..
Egy kedves ismerősöm hívta fel figyelmemet erre a történelmi atlaszra. Még mi (Magyarországon) sem így tanultuk az európai történelmet. Népek jöttek - mentek, birodalmak épültek és összeomlottak, a magyar (hun) fennmaradt.Jóval később tudhattunk a kettős honfoglalás…..
Orbán Viktor tegnap talán picit korán kezdte a szülinapi pezsgőzést, és esetleg emiatt volt az, hogy a tőle megszokott magával ragadó beszédeknél is egy fokkal magasabban teljesített. Csodás mondatokkal etette híveit és a kétkedőket, a Történelem Nagy Mondásai című könyvbe…..
Vastagbőr Baráti tagozatok közt 2011.06.01 09:01:00
Tegnap a Véleményvezér értékelte a kormány minisztereit, a kormány második emberéről, Semjén Zsoltról ezt írta: "Bölcs és szerencsés döntésnek bizonyult, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesként politikailag láthatatlan portfóliót kapott, hiszen így a lehető…..
SOKKÖZNAPOK HAZUG A DEMOKRÁCIÁNK 2011.05.27 17:26:00
Tisztességtelen eljárás után, hazugságokra épített indoklással Márton Attila országgyűlési képviselő, a derecskeiek iránti elkötelezettsége fejében, minden előzetes ígéretét felrúgva, képviselői indítványként Derecskét terjesztette a kistérség székhelyéül az…..
A józan ész gyalog közlekedik, amíg meg nem áll, A test és a fej tovább halad (ész nélkül), mert napjainkban a varázsszavak: haladás és gazdagság.Ez szemenszedett hazugság. Egy pazarló, fogyasztásra kényszerített világ sáskaként pusztít mindent maga körül és alatt.…..
Egy éve dübörög a Nemzeti Együttműködés Kétharmada és az Elszámoltatási Kormánybiztos, de még most sem tudjuk, hogy az "elmúltnyolcév" (@copyright by Szijjártó) legnagyobb biznisze, az autópálya építések körül mi volt a helyzet. Ha szimaton nem csal,…..
Drótpostán érkezett anyagot adok közre. Ezerszer leírtam, hogy jogállamot emlegetni a tisztességes emberek meghurcolása láttán, a tolvajok, rablók, élősködők elkendőzött ügyeiről hallva azt hiszem csak szőr mentén lehet.Mivel az adatok forrásaként BM-hez tartozó személy van…..
Hogy lehet így felzárkózni? - kérdezhetnék sokan.Gazsi cigány szeretne belépni a FIDESZ-be. Jelentkezik is szabályosan, ahogy kell. Tudja ezt az egész telep az alvégen. Nagyon szurkolnak neki. Nem sokáig. Gazsi szomorúan jön haza a felvételi meghallgatásról. - Mér lóg az órrod…..
SOKKÖZNAPOK A BÜSZKE CIGÁNY 2011.05.06 22:15:26
Drótpostán kaptam. Kicsit sarkos a szöveg, de sok igazság van benne."Most olvastam: Balog Zoltán képviselő megtárgyalta az egyházakkal a cigányság beilleszkedésének problémáit. Itt az egyik hozzászólás, és sajnos mind igaz! Olvasd, csaje, more!"Há dik mán nincs…..