Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziisz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion A nyakkendő kétszer 2010.01.12 11:23:00
Az első nyakkendőink érdekessége, hogy abszolút ökobarát módon kazettaszalagból készültek. A kilencven dolláros 'Sonic Fabric Necktie' természetesen zenét is tartalmaz a szalagon, a gyártó még azt is megmutatja lentebb látható youtube videójában, hogy hogyan alakítsd át…..
Sziisz 2010.01.12 14:51:46
Megláttam, és máris elképzeltem egy barátnőmön. Az ő extravagáns stílusához  tökéletesen illik Brian Lichtenberg kristályszemű, fülecskezsebes Gizmo szoknyája, viszont tudom, hogy benneteket, kedves olvasók, meg fog osztani ez a vicces ruhadarab. Első ránézésre…..
Heves szívdobogás. Kipirult orcák. Gyöngyöző homlok. Remegő kezek. Felgyorsult légzés. Nem, ez nem egy helyes pasi láttán történt velem, hanem végre-végre megérkeztek az első képek a MAC és a Liberty of London együttműködéséről. Olyan nosztalgiám lett hirtelen, hogy gyorsan…..
Ashley Greene szeret vetkőzni, ez teljesen biztos. Mindig akad alkalom amikor ledobhatja magáról a felesleges ruhákat. Hol a személyes meztelen képei kerülnek fel "véletlenül" a netre, hol pedig pénzért mutogatja fedetlen bájait a világnak. Jelen esetben a SoBe nulla…..