Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.E.A.T.

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepően sokan, már legalábbis ahhoz képest, hogy az ember azt gondolná, ennek a műfajnak már semmi létjogosultsága nincs így 2016 elején. Ahogy az már lenni szokott, a fekete-fehér tévék már muzeális értéket képviselnek, így tulajdonképpen egy-egy működő példány egyre…..
S.E.A.T. 2016.01.03 07:26:20
@fifibá55: Volt, de kiiktatták, emlékeim szerinte a villanyszámlába építették be...
www.origo.hu/gazdasag/hirek/20020628julius.html
Taki bácsi tavaly piacra dobott lakótelepi háromszobása után (itt bővebben) eladósorba került a Szomszédok egy kiemelkedően legjobb karakterének egykori rezidenciája is: Vágás Feri és Juli Jutka 38 négyzetméteres kéróját árulja a tulaj. A Blikk szerint a lakást 11,5 millióért…..
S.E.A.T. 2013.07.16 17:14:56
Kockalány konyhája Házi pizza 2013.06.08 15:25:35
Szeretjük a pizzát, főleg, ha házi. Mostanában nem is rendeltünk, mert benne van a pakliban, hogy késnek, megégetik, vagy épp nem sütik meg eléggé, olcsó feltétet tesznek rá, vagy lesajnálják a lényeget. Ezzel szemben ha én készítem, tudom, hogy mennyi idő, mire elkészül,…..
Van aki pénztárcát talál, más kutyát vagy macskát, ezúttal azonban biztonsági kutatók félmillió elkóborolt email accountot leltek a Waledac botnet cache területén. Az eset kapcsán nem árt megjegyezni, hogy biztonságunk érdekében a naprakész Windows frissítés és a pöccre…..
Két olyan rendszeresen kommentelő is van itt a blogon, akik Írországnak ugyanazon a vidékén élnek. KuKori korábban már írt az ott tapasztalt dolgokról általánosságban, most jelentéktelen alak egy konkrét eseményt írt be hozzászólásként, de külön posztért kiáltott a sztori,…..
S.E.A.T. 2010.12.18 20:40:16
@KuKori: A €6300 nem teljesen helytálló.A vizsga az maximum €100 befektetéssel megoldható.
A vizsgázás rendszerét most módosítják, mert túl könnyű volt.

pl.:
Melyik a helyes?
a, Galway-Dublin - N6
b, Galway-Dublin - M6
c, Galway-Dublin - R352

Melyik város fekszik délebbre?
a, Galway
b, Sligo
c, Cork

Plusz pár kérdés, hogy az aktuális megyében/városban mi a neve a fő utcának/térnek, hol van a mozi, a színház, vasútállomás...

De minden kérdésre csak pipálni kell.

Az autót meg általában bérlik €80-€150 közötti áron, vagy felesben nyomják az autó tulajdonosával.
S.E.A.T. 2010.12.18 21:05:11
@ZöPö (inda): A lengyelek behozhatatlan előnyben vannak :D
S.E.A.T. 2010.12.19 11:00:14
@hagyma: Írország GPS lefedettsége 60%-70% körül mozog.A főutak, fontosabb helyek megtalálhatóak rajta, de a taxis feladatok során az esetek legalább felében nem az ismertebb helyek kellenek.
Sokszor előfordul, hogy 6-8 utas 6-8 különböző címre megy.Mire mindent beütnél addigra felkelne a nap.
Plusz a beírással is lehetnek gondok, pl:
"Caisleán Thorlaigh" kiejtve "keslán túrlag"
"Coillte Mhuirlienne" kiejtve "kojlte merlin"

Illetve sokszor olyan neveket mondanak, ami egyszerűen angol néven van a GPS-ben, de ő az Ír nevét mondja.
Az autó Írország legtöbb területén nem luxuscikk, vagy hobbi, hanem muszáj. A tömegközlekedés viszonylagos rendszertelensége, fejletlensége és pontatlansága miatt sokan kényszerülnek autóba olyanok is, akik amúgy önszántukból nem szívesen vezetnek. Ennek elég egyszerű a…..
A Zinternet. Magyarként állandóan azt kellett hallanom,hogy a fejlett Nyugat így, meg bezzeg ott úgy. Nos, Írország elég sokszor rácáfol erre a sztereotípiára, kezdjük is rögtön a net hozzáféréssel. Az egy dolog, hogy "vidéken" élek, de csupán 10 kilométerre…..
S.E.A.T. 2010.12.19 00:10:11
Becsapás az Auchanban: igazából nincs garancia címmel írtuk meg, hogy Yappyapp drága LCD tévét vett az áruházban, de nem sokkal később, mikor a készülék elromlott, az Auchan gyakorlatilag elzavarta, hogy keressen egy szervízt, de őket ne zargassa. Miközben a jogszabály szerint…..
S.E.A.T. 2009.07.17 01:05:07
Autós szemnek végtelenül hervasztó látvány ez az első generációs Toyota Avensis. Régóta áll már sorsára várva, de még így is látszik rajta, hogy a tüzet megelőzően egy korrekt állapotú családi verda volt. A lángok pusztítása nyomán viszont motorterében és annak…..
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
Vwkpeti szerezte ezt a vidám szórólapot és az ötlet azonnal burjánozni kezdett. Miért ne lehetne mindent elintézni otthon? Már előre csattogtatjuk ollóinkat egy jó ravatalért a nappaliban a tévé előtt, de a hamvasztás sem lenne utolsó mondjuk a fürdőszobában. (Tényleg, van aki…..
S.E.A.T. 2008.03.03 10:11:47
Yoda mester!

Mielőtt leszólod a másikat, legalább nézz utána annak amit mondasz.
www.google.hu/search?hl=en&q=www.hackthat.net&btnG=Google+Search&meta=
A belső ellenőrzés az is emberből van.
Nézd meg a linket a google-n keresztül, és olvasd el a felhasználási feltételeket.
Csak azért nem írom lle, mert nagyon hosszú lenne, és mindenki megenne. :D