Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissattee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti Orion gyár története napjainkig   Az Orionban 1 hónappal a háború befejezését követően már elkezdődött a rádiók összeszerelése. Bár a TUNGSRAM csövek szállítása akadozott, 1946 első félévében 6579 rádió készült el. Az 1947 február 8.-án megtartott közgyűlésen határozatot hoztak a cég…..
kissattee 2015.05.25 11:12:18
@Lazarbibi: Köszönöm! Elég nagy a káosz a nevek terén. Hogyan létezhet két ugyan olyan nevű, azonos termékkategóriát gyártó cég, aminek még a logója is ugyan az, de eredetileg semmi közük egymáshoz? Ok, a logó a felvásárlást követően is egyesülhetett, de a 80-as években ezek szerint két azonos profilú Orion cég volt. Van egyébként Orion nevű gyógyszeripari cég is, de az legalább élesen megkülönböztethető.
  Kire vagy irigy? Aki többet keres, mint te? Akinek van egy hatalmas, gyönyörű háza? Aki egy jól menő vállalkozást vezet? Vagy, akinek milliós megtakarításai vannak? Irigy vagy a szomszédra, mert azt látod, hogy már megint több napra elutazott a családdal külföldre?Irigy vagy az ismerősödre, aki…..
Subba Ha valaki lemaradt volna 2010.01.09 18:50:00
A Hiradóban az arcát takargató tolvaj BKV-s gömböcről, Szalainé Szilágyi Eleonóráról, itt van:           A legjobb komment az ügyben még mindig az, amiben azt kérdezik, hogy mi az akadálya annak, hogy az általa ellopott pénz…..