Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujpesti pasi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most szombaton lesz a harmadik Totalcar Parkoló Parádé. Hogy ez mi ez? Egy teljesen laza rendezvény, aminek csak a kezdete és a vége fix, nincsenek kőbe vésett programok. Autó- és motorszerető emberek összegyűlnek, beszélgetnek, stírölik a másik gépét, sztoriznak,…..
ujpesti pasi 2014.05.09 20:50:26
A Veterama 1975 óta az év egyik legfontosabb veterános eseménye. Én 1995 óta igyekszem minden évben kijutni. Rabul ejti az embert a rendezvény hangulata, minden ismerősöm, aki csak egyszer is volt Mannheimben, visszavágyik. Hogy is szokták mondani? Innen szép nyerni Itt tényleg…..
ujpesti pasi 2013.11.06 09:06:49
@L 300: Szeretném egy két ilyen piac időpontját ,helyét tudni .Szivesen elmennék nézelődni .Én már a Szigetszentmilósitól is fel vagyok dobva ! Köszi
Hány tekerés a lakás egyetlen éjszakája? És hány kilométert lehet megspórolni, ha a készenléti állapot helyett ki van kapcsolva a kábeltévé dekódere, és még néhány lámpa? Sokat.Nem véletlen, hogy a világ bringásait gyorsan meghódították a dinamót helyettesítő az elemes…..
ujpesti pasi 2011.12.31 18:31:25
@Perillustris: Biciglivel évi 7 - 8 ezer Km. ? hihetetlen !
ujpesti pasi 2012.01.04 09:31:17
@GG81: Igen ,teljesen tipikus . Ebből ki lehet indulni .Csak ne legyen kötelező !
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Bianchim életében sorakoznak mostanában a megható pillanatok. A restaurálás utáni hazahozatal Karesztől ugyan már 2003 nyarán megesett, de az autó motorikusan borzalmas volt egészen tavaly télig. Bálint itt még nincs egy éves, a kép az akkori Motor-Presse irodája mellett készült…..