Regisztráció Blogot indítok
Adatok
real mesterm

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit amerikai focisra sikerült az idei BL, hiszen a szezonban legnagyobbat alkotó edzők vívhatták a döntőt, sőt egyiküknek még quarterbackje is akadt. Extra tétként a BL-szereplést érő negyedik helyért is megküzdöttek a csapatok – végül az Inter mindent megnyert…..
anonim [szexfüggők] sms szerelem 2010.05.20 08:23:00
„A szerelem egy esztelen vágy túlkapása, amelynek gyors az érkezése, lassú a távozása.” (Theophrasztosz) Ilyen és ehhez hasonló esemesekkel bombáz. De állandóan. Mintha nem bírna leállni. Ha jól emlékszem Emmának hívják és a 2009-es Sziget egyik toi-toi…..
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
A Bayern ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Azzal a különbséggel, hogy Olic szerbszagot szimatolt, felcsatolta a bajonettet, és rárontott a hétvégén jókat szundizó franszia védőkre, akik nem értesültek arról, hogy az edzőtáborban karaoke és golfütő a minimum, ha tovább…..
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
Dezsőmail Subject: Két Kivi 2010.04.08 12:12:00
From: Pipacs Lakópark Date: 2010/03/29 Subject: Kertépítés önerőből To: Hegedűs Dezső   Tisztelt Tulajdonostársunk!   Rendes évi közgyűlésünkön - melyen az Ön részvételére is számítottunk - a lakóközösség egyhangúan megszavazta Hirsch Dávid (B/211)…..
A franciák lenyomták egymást, végül árcédula került az angol bajnokságra is, a Bayern még nem találkozott komoly ellenféllel, és valószínűleg nem is fog. A VB árnyékában egy olyan Inter-Lyon döntőt vízionálunk, amire már szeptemberben sem fogunk emlékezni. Ferguson alkonya,…..
real mesterm 2010.04.08 15:00:27
@apok: lehet, hogy kiállítás nélkül sima lett volna, de volt kiállítás és 3-2 lett. fölösleges olyanra fogni, ami nem történhet már meg. am én egyáltalán nem vagyok bent biztos hogy tükörsima MU továbbjutás lett vna 11 emberrel is.
real mesterm 2010.04.08 15:06:29
@Everred:
lehet más meccset néztünk, de amilyen alattomosak voltak a manchesteriek, nem egy pirosat kellet volna kiosztani nekik...
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
real mesterm 2010.04.08 13:48:30
@márvesztes:

Lehet, hogy vágtak 3-at, de kaptak 2-t mellé. És olyan mentalitásról, amit az MU mutatott. Mikor nekik kellet VOLNA támadni, a Bayernél volt a labda. Nézd meg mennyi lett a labdabirtoklás a végén...10 emberrel küzdöttek? Ha a Bayern így küzdött volna Münchenben, vagy tegnap, nem továbbjutásról hanem Bayern zakókról lehetne beszélni. Lehet, hogy az első félidőben lemosták a Bayernt, de akkor szólhattak volna nekik, hogy lesz még egy 2. félidő is;)
Fio lesgólhoz meg annyit, ők is rúgtak egyet otthon. Erről hajlamosak megfeledkezni az emberek. Jah h nem akkora les volt? Kit érdekel? Les-les.
real mesterm 2010.04.08 14:15:24
@márvesztes:
Az első félidő végén kaptak egy gólt, innentől fogva tisztában voltak vele, hogy nem tudnak ráülni az eredményre, mert a Bayern nyomni fog. 10 emberrel nehéz, de közel sem lehetetlen. Főleg otthon, mikor a közönség is velük van. Vért kéne izzadniuk akár az eredmény megtartásáért, akár hogy 4-2 legyen. De sztem az vitathatatlan, hogy többen sem 100%-ot nyújtottak. Sőt...
real mesterm 2010.04.08 14:38:04
@márvesztes:

Az a vád, hogy ennél többet tudott volna teljesíteni a Manchester, ha akar. És nem egyénileg buktak, hanem csapatként.És sztem ebben SAF-nak is jelentős része van,mert az lett volna a dolga a szünetben, hogy olyan akarattal menjenek ki, hogy ezt itt most meg kell nyerni, tovább kell jutni. De valami nem sikerült, amit én nem bánok:D

UI.:Amiket meg nyilatkozik a Sir, az szánalmas...
Ellenőrző Próba, szerencse? 2010.01.10 09:14:00
Mesterm levelét adjuk most közre, amelyből megtudhatjuk, hogy bizony nem mindig a tudás számít, hanem a szerencse, illetve adott esetben a pofátlanság. Egyik csoporttársa kisírta magának a plusz pontot, azzal a szöveggel, hogy a balti államok helyett a balkániakat írta le, és…..
real mesterm 2010.01.10 14:45:40
@Krajcs: Afrika kontinens, nem ország:D - üdvözlettel a Grammar-nazik
real mesterm 2010.01.10 15:37:20
@Benbe: pedig bizony készpénznek lehet venni, mert abban a részben Magyarország egykori vármegyéit kellett megnevezni és az akkori fontos városokat ill. a balti államokat kellet felsorolni, és az EU-hoz 2004-ben csatlakozó országokat. Másra nem hiszem hogy tudott pontot kérni, mert elég nehéz megmagyarázni, hogy félrenézted a megyét:)