Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foapo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CSÚ értesülése szerint Borbély Lénárd fideszes alpolgármester és Trefán László üzemeltetési ágazatvezető egyetlen mondat érdemi írásos indoklás nélkül terjesztette a csepeli képviselő-testület sebtében (sürgősséggel) összehívott hétfői ülésének részvevői elé…..
foapo 2014.01.22 20:28:32
s
Kedves Indamailesek!Zenét, filmet, vicces képsorozatot mailben küldeni és fogadni egyaránt jó móka, ám egy idő után a rengeteg nagyméretű csatolmány sokat foglalhat az egyébként nem kevés tárhelyünkből, és a levelek letöltését is lelassíthatja.Az Indamailben eddig is…..
A Magyar Jégkorong Szövetség Történeti bizottsága szervezésében - az április 17-23-ig a Papp László Budapest Sportcsanokban zajló jégkorong VB ideje alatt a szomszédságban lévő Sportmúzeum 500 m2-es területén - kiállítja a magyar jégkorong 83 éves történetét bemutató…..
Jacint blogja Rekviem a hokiért 2010.01.08 20:44:00
Nos, nem kell megijedni, nem arról van szó, hogy a felemásra sikerült Winter Classic hatására kiábrándultam kedvenc sportágamból, csak az ünnepek alatt elolvastam Török László azonos című, 1984-ben kiadott könyvét. Tanulságos olvasmány. Mert hokiról jelent meg könyv 2008-ban…..