Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EMP

0 bejegyzést írt és 353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár szerkesztősége tök homály mező- és erdőgazdálkodási ügyekben, így, ha valaki okos tanáccsal tud szolgálni Pista gazdának a vaddisznókkal és a vadászokkal folytatott kétfrontos csatájában, ne tartsa magában. (Na ugye, hogy nemcsak kuponos van!) Kedves Homár, a…..
Kimaradtam minden bizonnyal üldözendő, és feljelentésre alkalmas véleményemmel abból, hogy állást foglaljak a nemzet Rasijának legújabb politikával dehogy összefonódó viselt dolgainak pellengérre állításából. Sem nyílt levelet nem írtam neki, sem Facebook-posztban nem…..
A fenti videó előzménye dióhéjban: Bill Cosbyt, az amerikai televíziózás egyik ikonikus alakját azzal vádolják, hogy pályája csúcsán több nőt megerőszakolt. Nem mai keletű a dolog, de most megint felkapták a történetet és egyre több nő jön elő a saját sztorijával, amiket…..
EMP 2014.11.19 13:59:03
@mondooka:
-"Nyisd ki a szad!"
-"Nem"
DIRR okollel a fejbe.
-"Nyisd ki a szad!"
-"Nem"
Dirr egy ujabb oklos.
...
-"Nyisd ki a szad vagy addig verlek amig lelegzel!"
-"Oke, inkabb kinyitom, csak ne bants tobbet."
Hat igy.
Christopher Nolan a mai rendezők között akkora liebling lett, hogy már-már érinthetetlennek számít. Dagadó rajongóbázisa szent tehénként bánik vele, még harmadik Batman-filmjét, a hiányosságokban bővelkedő Felemelkedést is úgy körbeimádták, mintha Isten ajándéka lenne. Eddig nem szúrta a szememet,…..
EMP 2014.11.10 10:29:13
@kristu:

SPOILER

Nem a fekete lyuk folt a marhasag, mert az meg hiheto is lehetne hanem:

a. A fohosnek nem szabadott volna tulelni, a film csak jobb lett volna tole, de helyett inkabb idiota modon eletben tartottak.
b. Az ur kozepen lebego embert a Szaturnusz mellett *eszrevesz* es random osszeszed egy teljesen veletlenul eppen arra jaro urhajo.
c. A magasabb sikra terelt mely gondolatos elmelkedes a vegen konyvespolccal vegyitve.

Ha ezeket kihagyjak, a film sokkal de sokkal jobb lehetett volna.
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Mai hírek szerint a kormány be szeretné vezetni az internet adót. Az adó alapja a forgalom, mértéke minden megkezdett gigabyte adatforgalom után 150 forintot. Ennyi a hír. Először nézzük meg, mit jelent ez a gyakorlatban! Egy alapnak mondható 2 GB-os mobil internet csomag esetében…..
Történt pedig egyszer Magyarországon, hogy éber adóhivatalunk fülön csípett pár financiálisan renitens zenészt. Az adófizetők megrablói úgy gondolták, számla ellenében fognak egy születésnapon zenélni. Skandalum. Tuti fülest kapott a NAV, adócsaló zenészek pengetnek sötét…..
Üzenőfüzet Pár tanári kérdés 2014.04.16 16:31:24
Mélyen Tisztelt Hoffman Rózsa! Tanár kollégáimmal lenne pár kérdésünk a szabadon választható kötelező tankönyv-listával és a most alakuló Nemzeti Pedagógus Karral kapcsolatban: Miért kell egy évig tesztelni az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által fejlesztett…..
Vastagbőr Gyurcsányék 16 pontja 2013.12.03 08:01:00
A modernkori magyar politika egyik legnagyobb mókamestere a nagy októberi show után hétvégén megint belecsapott a lecsóba. A DK választási programját bemutató rendezvénysorozat első állomásán (képgaléria itt) finomságokban bővelkedő beszédet mondott, és az ott kihirdetett 16…..
ReCenzor Doppingolt bajai siker. 2013.09.23 07:18:01
Baján, időközi önkormányzati képviselő-választáson 32%-os részvétel mellett a Fidesz jelöltje - mostani információk szerint - 61 szavazattal megverte az Együtt-DK-MSZP által indított közös jelöltet. Zsigó Róbert pártszóvivő-polgármester városában beindult a választási…..
EMP 2013.09.23 15:38:14
@dimitrij: Koszonom. Mar kezdtem azt hinni mindenki agyhalott az orszagban.
A trafikügy maga korrupció. És egyetlen célt szolgál, hogy a kormánypárt közeli érdekcsoportok kezére játsszon egy újabb monopóliumot. Az egy héttel ezelőtti eredményhirdetés óta sorra derült ki a koncessziók nyerteseiről, hogy ilyen-vagy olyan módon kötődhetnek a Fideszhez. Eközben a minisztérium…..
Bertalan szerint sikerült megvalósítani a totális bürökratikus zavart az egy éve felújítás alatt álló esztergomi vasúton. Az elvileg június közepéig teljesen lezárt vonalat buszokkal pótolták, amik az Árpád híd buszpályaudvaráról indulnak. Igenám, de a vonatjegy csak a…..
Elég sok posztban megjelent már az, hogy sokan csalódtak a honfitársaikban külföldön, de konkrét történet viszonylag kevés érkezett. Ezért éreztem érdekesnek megosztani Zoltán Facebookon érkezett írását, akinek egy olyan honfitárssal gyűlt meg a baja, akinek ráadásul ő…..
Sokan sokszor hajlamosak csak a sikertörténeteket meghallani a külföldi munkavállalás kapcsán, pedig jócskán akadnak árnyoldalak is. A mai posztból kiderül, a londoni munkavállalás is jócskán szolgálhat nehéz pillanatokkal, legyen szó a munkáról, a magánéletről (bérelt…..
László értetlenül áll a Vodafone 43 ezer forintos követelése előtt, minthogy a Telenor ügyfele: Megdöbbenéssel vegyes értetlenkedéssel olvastam a 2004-ben megszűnt lakcímemre, amely édesanyám címe kézbesített "perlés előtti utolsó felszólítás" tárgyú levelüket. Ami…..
EMP 2013.04.03 15:27:04
lol, ugyfel kapott egy felszolito levelet Nord Telekomtol. Fogalma sincs kik ezek, rakeresett:

(
www.nordtelekom.hu/company.php)
"A Nordtelekom a magyar internet piac egyik fontos szereplője, a mobilinternet mellett bérelt vonali és ADSL internet szolgáltatással, telefonszolgáltatással, szerver elhelyezéssel is foglalkozik, a T-com és Invitel hálózata mellett a Vodafone hálózatán is teljes körű internet szolgáltatást tud nyújtani"

es itt abba is hagyta az olvasast. Vodafone. Aha!

Ket sorral lejjebb:

"A Nordtelekom elődjét 1995-ben alapították fiatal amerikai szakemberek. A céget 1999-ben felvásárolta a Telenor, ..."

Szoval a ceg intezi valszeg a Telenor netes bizniszet.
Ennyi.
Alighanem az eddig legszánalmasabb kampányblöfföt sikerült megfogalmaznia múlt pénteken Ovinak. Egy sor arabozás között elpöttyintette, hogy majd lesz tíz százalék alatti szja. Ezzel az "ugorgyunk" megjegyzésen kívül nem is lett volna érdemes foglalkozni, elsikkad a többi…..
sorok között A Matolcsy-változó 2013.02.15 05:17:00
Ez közel volt... Az biztos, hogy a szír hadsereg lövésze biztosabb kézzel kezeli az aknavetőt, mint Matolcsy a számokat.   A nemzetgazdasági miniszter nem is olyan régen még a növekedésre épített: A 2012 költségvetés 1,5 százalékos GDP növekedésre épül, 2,5…..
Dr. Semjén Zsolt kora gyakorlatának megfelelően összeollózott egy szakdolgozatot (amit később átminősítettek doktori dolgozattá). Akármit is állít, az idézőjel nélküli szövegazonosságok és fordítások: plágiumok. Ha a rendszerváltás joga szerint nem is, erkölcsileg…..
EMP 2012.12.10 11:14:30
@ZF2: Tisztaban vagyok vele hogy nem kell teljesen uj anyagot irni. Egy diplomamunka vagy doktori, eleg nagy reszben epul masok munkaira es ezzel nincs is semmi baj. A delikvens nem a dolgozatnak erre a reszere kapja az ertekeleset hanem arra hogy a felhasznalt alapanyagokbol milyen uj kovetkezteteseket, uj gondolatokat vagy uj eredmenyeket hoz ki. A gond akkor van amikor az alapok nem mint hivatkozott anyagok szerepelnek a dolgozatban, hanem mint sajat munka. Forrasmegjeloles nelkul pedig ez a helyzet, es akar csak elfelejtette a hivatkozasokat, akar szandekosan nem irta bele, a dolgozat nem felel meg az eloirasoknak. Elobbi esetben formai kovetelmenyeknek nem felelt meg, pedig a formai kovetelmenyeket az elso evtol sulykoljak az emberbe az egyetemeken/foiskolakon, utobbi esetben pedig szandekos plagium a helyzet, ami pedig meg durvabb megsertese az akademiai eloirasoknak.

Elobbi esetben, ha feltesszuk hogy nem volt szandekos, akkor az illeto meg az alap elsoeves dolgokkal sincs tisztaban ez pedig elarul egyet s mast az illeto dolgozatanak a maximum szinvonalarol es a sajat szellemi kepessegeirol.
Utobbi esetben ha szandekos, akkor az bizony ordas csalas. Nyilvan megtortenik az ilyen, de mar ha ez a helyzet, az illeto ne nevezze mar ki magat a nemzet ket labon jaro joerkolcsenek.

A felhaborito ebben az esetben az, hogy nincs onvizsgalat, meg semmi. Elutasitas van ezerrel. Mint egy durcas ovodas akit rajtakapnak azon, hogy ellopta a tarsa almajat, hangos bomboles van kezeben az almaval, hogy nem is o volt, meg nem is ugy tortent, meg kulonben is, ez nem is alma hanem egy domper.
Az oviban Pistike kapna egy pofont, az almat elvennek tole, Pistike, es a katicabogar csoport meg megtanulna hogy elvenni a maset meg hazudni csunya dolog, aztan minden menne tovabb ahogy kell.
A politikaban nem igy van.
Hol a pofon? Ja hogy az nem lesz, mert a Zsoltika az ovoneni elkenyeztetett kisfia. Azt nem lehet pofozni.
Hol az erkolcsi tanulsag? Perpill a tanulsag az, hogy ha eleg magas pozicioban vagy, akkor lophatsz barmit, ugy sem lesz belole semmi, mert ez egy kovetkezmenyek nelkuli orszag.
Az elet meg megy tovabb. Kerdes, hogy jol van-e ez igy?